Повезане вести
Шта ћерка пожели, то и добије: Босанац ћерки Џиџи спрема хит поклон, у питању је ова животиња!
Курир 16.07.2019
Ћерка Драгана Стојковића Босанца, Александра добила је необичну идеју, а њен отац јој је испунио жељу. Наиме, Џиџа је у току једног снимања са пастувом одлучила да би баш волела да купи ову животињу. Виев тхис пост он… »
Одлучио да јој испуни жељу: Босанац купује ћерки несвакидашњи поклон
Блиц 16.07.2019
Млада певачица Александра Стојковић одувек је била љубитељ коња, а током снимања последњег спота потпуно се заљубила у ове животиње. Џиџа је снимала једну сцену са правим пастувом који ју је оборио с ногу, што ју је… »
Ексклузивна пића, торта на 3 спрата, све сам луксуз: Тијана Ајфон не жали пара! Кад чујете колико евра ће старлета потрошити…
Курир 16.07.2019
Тијана Ајфон решила је да за свој 28. рођендан спреми "гала" прославу, а неће нимало штедети. Старлета, која се на друштвеним мрежама похвалила и веридбом за мушкарца који није познат јавности, спрема прави "хаос". Виев тхис пост… »
Вести дана »

Временска прогноза за четвртак 23. октобар: Данас сунчано и топло, увече наоблачење
Бета пре 2 сатајош 1 повезана

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 3 сатајош 1 повезана

Сад: увеле санкције највећим руским нафтним компанијама: Огласио се амерички министар и осудио потезе Москве
Блиц пре 3 сатајош 2 повезане