Povezane vesti
Petar tražio pečurke po šumi, a onda ugledao plavi kamen! Kad ga je uzeo u ruku počeo je da vrišti! Bila je to lobanja žene!…
Alo 17.07.2019
Šuma se nalazi nekoliko desetina metara ispod Ćosićeve porodične kuće, a do nje vodi put preko široke livade. * Leš je star nekoliko decenija * U fazi je raspadanja * U pitanju je osoba ženskog pola Petar Ćosić iz banjalučkog naselja Dragočaj još je u… »
Petar tražio gljive u šumi, a pronašao leš misteriozne žene u plavoj haljini
Telegraf 17.07.2019
Skelet žene je verovatno star više od decenije. Petar Ćosić iz banjalučkog naselja Dragočaj još je u šoku nakon što je u šumi u blizni porodične kuće pronašao ljudski skelet. - Prošao sam sva ratišta, video sam sve u životu, ili sam barem mislio da sam… »
Jeza u šumi: Banjalučanin otišao u šumu u potragu za gljivama, našao skelet nepoznate žene
Blic 17.07.2019
Petar Ćosić iz banjalučkog naselja Dragočaj još je u šoku nakon što je u šumi u blizini porodične kuće pronašao ljudski skelet. – Prošao sam sva ratišta, video sam sve u životu, ili sam barem mislio da sam video sve, ali ovo što sam pronašao u šumi… »
Vesti dana »

Stigla SMS upozorenja zbog paklenih vrućina! Mup upozorava na vrhunac toplotnog talasa iz kuće izlazi samo ko mora
Dnevnik pre 40 minutajoš 64 povezane

Aleksej Urusov novi predsednik, Dragutin Matanović prvi potpredsednik Odbora direktora NIS
Naslovi.ai pre 1 satjoš 22 povezane

Francuska najavljuje priznanje Palestine, SAD kritikuju, Velika Britanija podržava, Nemačka oprezna
Naslovi.ai pre 6 minutajoš 15 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel 196 dinara, benzin 177 dinara do 1. avgusta
Naslovi.ai pre 1 satjoš 32 povezane