Povezane vesti
Više ulica u Sremskim Karlovcima bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 17.07.2019
Zbog radova na sanaciji havarije u Sremskim Karlovcima, bez vode će danas do 14 sati biti ulice Karlovačkih đaka, Patrijarha Rajačića, Belilo i okolne ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Deo Telepa bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 17.07.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti deo grada oivičen ulicama Heroja Pinkija, Laze Lazarevića, Sime Matavulja i Mornarska. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Deo Klise bez vode zbog havarije
Dnevnik 17.07.2019
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 12 sati biti deo Klise, oivičen ulicama Sentandrejski put, Zmajevački put i Paje Radosavljevića. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Deo Klise bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 17.07.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 12 sati biti deo Klise, oivičen ulicama Sentandrejski put, Zmajevački put i Paje Radosavljevića. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Vesti dana »
Tramp pripisao uspeh nemačke AfD propisima o imigraciji koje je nazvao užasnim
Beta pre 1 satjoš 29 povezanih
Vremenska prognoza za Srbiju: Sunčano i veoma toplo uz najvišu temperaturu do 36 stepeni
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 26 povezanih
Aktuelna situacija sa požarima u Srbiji: Na Suvoj planini i dalje gori
Naslovi.ai pre 4 minutajoš 24 povezane
Sofronijević: Do kraja godine imaćemo novu železničku stanicu, radovi bezbedni
Insajder pre 14 minutajoš 23 povezane
(Foto) Alkaraz eliminisan sa US Opena: Šelton u polufinalu posle četiri i po sata drame
Newsmax Balkans pre 54 minutajoš 44 povezane