Povezane vesti
Više ulica u Sremskim Karlovcima bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 17.07.2019
Zbog radova na sanaciji havarije u Sremskim Karlovcima, bez vode će danas do 14 sati biti ulice Karlovačkih đaka, Patrijarha Rajačića, Belilo i okolne ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne… »
Deo Telepa bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 17.07.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti deo grada oivičen ulicama Heroja Pinkija, Laze Lazarevića, Sime Matavulja i Mornarska. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže… »
Deo Klise bez vode zbog havarije
Dnevnik 17.07.2019
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 12 sati biti deo Klise, oivičen ulicama Sentandrejski put, Zmajevački put i Paje Radosavljevića. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Deo Klise bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 17.07.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 12 sati biti deo Klise, oivičen ulicama Sentandrejski put, Zmajevački put i Paje Radosavljevića. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Vesti dana »

Serena je Novakov najbolji kritičar: "Kad ona kaže da nije loše, znači da je fantastično"
Sportske.net pre 1 satjoš 32 povezane

BLOG UŽIVO Studenti stigli do Višeg suda uoči suđenja Miliji Koldžiću za napad na studente FDU, ispred ulaza postavljena instalacija
Nova pre 57 minutajoš 14 povezanih

U Srbiji danas oblačno i hladnije sa lokalnim pljuskovima, temperature do 18 stepeni
Vesti online pre 2 satajoš 15 povezanih

Volc prihvatio odgovornost za puštanje novinara u grupu i curenje informacija o planiranim vazdušnim napadima na Jemen
Nedeljnik pre 1 satjoš 9 povezanih