Povezane vesti
Više ulica u Sremskim Karlovcima bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 17.07.2019
Zbog radova na sanaciji havarije u Sremskim Karlovcima, bez vode će danas do 14 sati biti ulice Karlovačkih đaka, Patrijarha Rajačića, Belilo i okolne ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Deo Telepa bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 17.07.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti deo grada oivičen ulicama Heroja Pinkija, Laze Lazarevića, Sime Matavulja i Mornarska. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Deo Klise bez vode zbog havarije
Dnevnik 17.07.2019
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 12 sati biti deo Klise, oivičen ulicama Sentandrejski put, Zmajevački put i Paje Radosavljevića. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Deo Klise bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 17.07.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 12 sati biti deo Klise, oivičen ulicama Sentandrejski put, Zmajevački put i Paje Radosavljevića. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Vesti dana »

(BLOG) U više gradova u Srbiji paralelni skupovi: Vučić na Voždovcu, incidenti u Kraljevu i Novom Sadu
N1 Info pre 6 minutajoš 53 povezane

"U 125 mesta okupilo se više od 144.000 građana": Oglasio se MUP o skupovima protiv blokada
Mondo pre 56 minutajoš 16 povezanih

Pešić: Došlo je vreme da se pronađe novi selektor, pomoći ću u tom izboru
RTS pre 8 satijoš 36 povezanih

Milojević o odlasku Endiajea, Železničaru, oporavku Krunića…
Sportski žurnal pre 1 satjoš 28 povezanih