Povezane vesti
Više ulica u Sremskim Karlovcima bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 17.07.2019
Zbog radova na sanaciji havarije u Sremskim Karlovcima, bez vode će danas do 14 sati biti ulice Karlovačkih đaka, Patrijarha Rajačića, Belilo i okolne ulice. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Deo Telepa bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 17.07.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 13 sati biti deo grada oivičen ulicama Heroja Pinkija, Laze Lazarevića, Sime Matavulja i Mornarska. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Deo Klise bez vode zbog havarije
Dnevnik 17.07.2019
Zbog radova na sanaciji havarije bez vode će do 12 sati biti deo Klise, oivičen ulicama Sentandrejski put, Zmajevački put i Paje Radosavljevića. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti produžena i… »
Deo Klise bez vode zbog havarije
Moj Novi Sad 17.07.2019
Zbog radova na sanaciji havarije, bez vode će danas do 12 sati biti deo Klise, oivičen ulicama Sentandrejski put, Zmajevački put i Paje Radosavljevića. Postoji mogućnost da će u toku radova, ukoliko za tim bude potrebe, blokada vodovodne mreže biti… »
Vesti dana »
Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel pojeftinio, benzin ostao isti
Naslovi.ai pre 1 satjoš 37 povezanih
Direktor NIS-a: U toku pregovori o promeni vlasničke strukture, i dalje ima šanse da dobijemo licencu
Sputnik pre 39 minutajoš 22 povezane
Đedović: Radimo na mehanizmu snabdevanja, uključićemo i male privatne benzinske stanice
RTV pre 44 minutajoš 23 povezane
Blokbaster dogovor: Netfliks kupuje Vorner bros za više od 60 milijardi evra
Radio 021 pre 1 satjoš 32 povezane
Oblačno i kišovito vreme u Srbiji uz olujni jugoistočni vetar i narandžasti meteo-alarm na jugu Banata
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 28 povezanih