Povezane vesti
Haradinaj strahuje od naoružavanja Srbije: Da li i mi treba da kupimo oružje?
N1 Info 17.07.2019
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj izjavio je da strahuje zato što Srbija kupuje novo oružje i da se boji novog rata, a da "pristup jednog dela međunarodne zajednice u odnosu na dijalog sa Beogradom, podiže potrebu i da se Kosovo naoružava", prenosi RTS… »
Haradinaj: Ili priznanje, ili da kupujemo oružje
Al Jazeera 17.07.2019
Mi smo nezavisna država i od dijaloga očekujemo uzajamno priznanje; ukoliko niste spremni na to, onda je to poruka da bi i mi trebali kupovati oružje, kaže premijer Kosova. Premijer Kosova Ramush Haradinaj je izjavio je da pristup dijela međunarodne… »
Haradinaj "strahuje" od naoružavanja Beograda
RTS 17.07.2019
Kosovski premijer Ramuš Haradinaj kaže da strahuje zato što Srbija kupuje novo oružje, te da se boji novog rata. Ramuš Haradinaj je rekao da "pristup jednog dela međunarodne zajednice u odnosu na dijalog sa Beogradom, podiže potrebu i da se Kosovo… »
Vesti dana »

Ministar: Školska godina počela regularno, cilj - odvojiti obrazovni sistem od politike
Beta pre 2 satajoš 29 povezanih

Kubilius: Posle incidenta sa avionom Fon der Lajen, EU jača satelitsku odbranu od ometanja GPS-a
NIN pre 1 satjoš 31 povezana

Sagovornice Euronews Srbija o početku nove školske godine: Škola mora biti mesto učenja, a ne društvenih podela
Euronews pre 2 satajoš 79 povezanih

Vučić u Kini na poziv Si Đinpinga: Sastanci sa kineskim zvaničnicima, ali i Putinom
Euronews pre 1 satjoš 47 povezanih

Meso, riba, pasulj, pelene... Ovo su cene pre i posle sniženja u supermarketima
Kurir pre 43 minutajoš 56 povezanih