Povezane vesti
Teo sa brojem 44: Pregovarao sam sa Virtusom od februara, želim da ga vratim u Evroligu
Mozzart sport 17.07.2019
Srpski plejmejker u crno-belom. Čekali smo dugo da vidimo gde će Miloš Teodosić nastaviti karijeru, a na kraju je izbor pao na Virtus iz Bolonje i Aleksandra Đorđevića. Teodosić je danas zvanično predstavljen navijačima ovog kluba, održao je… »
Hiljadu navijača Virtusa dočekalo Srbina Teodosić: Danilović mi je rekao da je Bolonja najbolje mesto na svetu za igranje…
Večernje novosti 17.07.2019
Prvi kontakt sa trenerom Đorđevićem bio je pre šest meseci - rekao je Teo, koji je potpisao trogodišnji ugovor sa dvostrukim prvakom Evrope, po rečima jednog od čelnika kluba vredan nešto više od pet miliona evra. HILjADU navijača Virtusa… »
"Danilović mi je rekao da je Bolonja najbolje mesto na svetu za igranje košarke"
N1 Info 17.07.2019
Srpski reprezentativac Miloš Teodosić u sredu je predstavljen kao košarkaš Virtusa, a dobrodošlicu mu je poželelo oko hiljadu navijača u dvorani Poreli. Iskusni plejmejker je potpisao trogodišnji ugovor i za to vreme će zaraditi oko 5 miliona… »
Kako je Teo postao Virtusov "44": Saša zvao još zimus!
Mondo 17.07.2019
Miloš Teodosić dočekan je kao velika zvezda u Bolonji. Otkrio je sa kim je sve razgovarao pre nego što je prihvatio poziv. Virtus je dočekao svog novog vođu. Posle bučnog dočeka na aerodromu u ponedeljak, u Bolonji je u sredu organizovana… »
''Teo 44'' predstavljen kao velika zvezda, ko mu je pomogao da se odluči za Virtus i zašto je danas bio malo nervozan?
Sportske.net 17.07.2019
Kako je i najavljeno, Virtus danas zvanično predstavio svoje najveće pojačanje ovog leta. Italijanski Virtus je prošle sezone najavio povratak na staze stare slave, osvojio je FIBA Ligu šampiona, a sada će pokušati da se preko Evrokupa domogne… »
Ovacije: Teo otkrio zašto je izabrao Virtus, a ne Zvezdu – ‘šou je ukrala’ devojčica u dresu Saleta Đorđevića…
Hot sport 17.07.2019
U Bolonji je održana veoma posećena promocija Miloša Teodosića kao novog igrača Virtusa. Srpski plejmejker je predstavljen javnosti u hali u Bolonji koja je bila dupke puna i dočekala ga je ovacijama. – Prvo finale ‘fajnal-fora’ koje sam… »
Vesti dana »
U sredu Dan žalosti u Srbiji zbog pogibije osam osoba u požaru u domu za stare u Barajevu
Novi magazin pre 1 satjoš 83 povezane
Viši sud u Beogradu poništio odluku Advokatske komore Srbije o obustavi rada
N1 Info pre 26 minutajoš 25 povezanih
Upalili auto da se ugreju, pa se u snu ugušili: Meštani o strašnoj smrti tinejdžera u Raškoj
Mondo pre 5 satijoš 7 povezanih
Lepa Elena sprema otkaz Ivaniševiću: Bivši Novakov trener u centru haosa
Mondo pre 1 satjoš 34 povezane