Повезане вести

Тео са бројем 44: Преговарао сам са Виртусом од фебруара, желим да га вратим у Евролигу

Тео са бројем 44: Преговарао сам са Виртусом од фебруара, желим да га вратим у Евролигу

Моззарт спорт 17.07.2019
Српски плејмејкер у црно-белом. Чекали смо дуго да видимо где ће Милош Теодосић наставити каријеру, а на крају је избор пао на Виртус из Болоње и Александра Ђорђевића. Теодосић је данас званично представљен навијачима овог… »
Хиљаду навијача Виртуса дочекало Србина Теодосић: Даниловић ми је рекао да је Болоња најбоље место на свету за играње…

Хиљаду навијача Виртуса дочекало Србина Теодосић: Даниловић ми је рекао да је Болоња најбоље место на свету за играње…

Вечерње новости 17.07.2019
Први контакт са тренером Ђорђевићем био је пре шест месеци - рекао је Тео, који је потписао трогодишњи уговор са двоструким прваком Европе, по речима једног од челника клуба вредан нешто више од пет милиона евра. ХИЉАДУ… »
"Даниловић ми је рекао да је Болоња најбоље место на свету за играње кошарке"

"Даниловић ми је рекао да је Болоња најбоље место на свету за играње кошарке"

Н1 Инфо 17.07.2019
Српски репрезентативац Милош Теодосић у среду је представљен као кошаркаш Виртуса, а добродошлицу му је пожелело око хиљаду навијача у дворани Порели. Искусни плејмејкер је потписао трогодишњи уговор и за то време ће зарадити… »
Како је Тео постао Виртусов "44": Саша звао још зимус!

Како је Тео постао Виртусов "44": Саша звао још зимус!

Мондо 17.07.2019
Милош Теодосић дочекан је као велика звезда у Болоњи. Открио је са ким је све разговарао пре него што је прихватио позив. Виртус је дочекао свог новог вођу. После бучног дочека на аеродрому у понедељак, у Болоњи је у среду… »
''Тео 44'' представљен као велика звезда, ко му је помогао да се одлучи за Виртус и зашто је данас био мало нервозан?

''Тео 44'' представљен као велика звезда, ко му је помогао да се одлучи за Виртус и зашто је данас био мало нервозан?

Спортске.нет 17.07.2019
Како је и најављено, Виртус данас званично представио своје највеће појачање овог лета. Италијански Виртус је прошле сезоне најавио повратак на стазе старе славе, освојио је ФИБА Лигу шампиона, а сада ће покушати да се преко… »
Овације: Тео открио зашто је изабрао Виртус, а не Звезду – ‘шоу је украла’ девојчица у дресу Салета Ђорђевића (видео)…

Овације: Тео открио зашто је изабрао Виртус, а не Звезду – ‘шоу је украла’ девојчица у дресу Салета Ђорђевића (видео)…

Хот спорт 17.07.2019
У Болоњи је одржана веома посећена промоција Милоша Теодосића као новог играча Виртуса. Српски плејмејкер је представљен јавности у хали у Болоњи која је била дупке пуна и дочекала га је овацијама. – Прво финале ‘фајнал-фора’… »

Вести дана »