Povezane vesti
Iskopali su ružan gest Federera pred Vimbldon: Srednji prst za Noleta na tabli šampiona (video)
Telegraf 17.07.2019
Da li je sam sebi prorekao sudbinu u intervjuu koji je dao pred turnir? Švajcarac Rodžer Federer pretrpeo je verovatno najteži poraz u svojoj karijeri, od koga je pitanje kako će se oporaviti. Novak Đoković je pokazao čelične živce i savladao ga posle… »
Kirjos se oglasio psovkom posle Novakovog ućutkivanja: Srbi nastavili da ga urnišu zbog komentara!
Telegraf 17.07.2019
Bezobrazni australijski teniser nastavio je da tera po svome. Pobeda Novaka Đokovića ućutkala je Nika Kirjosa, koji je pred Vimbldon žestoko prozivao srpskog tenisera ničim izazvan, a to je nastavio i tokom samog Vimbldona, da bi kulminacija svega bila… »
Vesti dana »

Okončana blokada suda u Novom Sadu, policija omogućila ulaz zaposlenima
RTS pre 1 satjoš 41 povezana

Naprednjaci hoće sukobe sa narodom: Jedino im je to preostalo kao spas za Vučićev srozani rejting
Nova pre 16 minutajoš 48 povezanih

Uspešna noć za nama za srpske tenisere: Hamad Međedović i Miomir Kecmanović u osmini finala Vinston Sejlema! Ostaje na ostrvu: Bivši vezista Zvezde ima novi klub – Menja državu, ali ne i ligu!
Hot sport pre 40 minutajoš 53 povezane

"Moja ćerka Jasna je poginula ode sva moja sreća": Oglasila se majka biciklistkinje koja je nastradala u Ečkoj
Telegraf pre 5 minutajoš 19 povezanih