Povezane vesti
Miha iskreno: Kako sam reagovao kad su mi rekli od čega sam bolestan? Pomislio sam da je neka zajebancija
Večernje novosti 18.07.2019
Nekadašnji selektor Srbije uhvatio se u koštac s teškim oboljenjem, “svom snagom, u napad, pa šta bude”, kako je rekao za “Sportski žurnal”. Srpski strateg Siniša Mihajlović počeo je borbu s akutnom leukemijom. Neustrašivi i direktan… »
Siniša Mihajlović: Nema predaje, boriću se, svom snagom!
Sportski žurnal 18.07.2019
– Kako sam reagovao kad su mi lekari rekli od čega sam bolestan? Najpre nisam mogao da poverujem. Pomislio sam da je neka zajebancija – rekao je Mihajlović. Piše: Miroslav Gavrilović U danima dok se u javnosti još nagađalo od čega je oboleo… »
Problem manje: Fenomenalne vesti u Humskoj, Partizan konačno može da računa na pojačanja
Sportal blic 18.07.2019
U petak počinje nova sezona Superlige, a Partizan će od prvog kola moći da računa na pojačanja iz ovog prelaznog roka. Crno-beli su izmirili dugovanje prema Ivanu Petroviću i automatski je ukinuta suspenzija zbog koje novi igrači nisu mogli da budu… »
Dobre vesti za ‘grobare’: Partizan rešio goruće pitanje pred početak Superlige!
Hot sport 18.07.2019
U pet do 12 Partizan je rešio goruće pitanje pred početak nastupa u novoj sezoni Superlige. Crno-beli su uspeli da reše pitanje suspenzije, te će u prvom meču protiv Inđije Savo Milošević moći da računa na nova pojačanja, Dominika Dingu… »
"Mislio sam da je neka: Zaj***ncija!" Ovako je Siniša Mihajlović reagovao kada su mu lekari saopštili da ima leukemiju
Sportal blic 18.07.2019
Siniša Mihajlović je oduvek poznat kao beskompromisan borac, kao čovek koji ne zna za poraz, a nije ga slomilo ni kada je saznao da mora da se nosi sa opakom bolešću - leukemijom. Igračka legenda i trenerski mag sada vodi najvažniju borbu, u subotu… »
Vesti dana »
BLOG: Nastavljaju se blokade, nastavnici OŠ „Ivo Andrić“ potpisali blanko ostavke
N1 Info pre 13 minutajoš 13 povezanih
"Ljudi u Americi šokirani prvim potezima Donalda Trampa" Jelača: Niko ne veruje da je u stanju da nanese toliku štetu sopstvenom narodu
Kurir pre 54 minutajoš 34 povezane