Povezane vesti
Lep gest Crvene zvezde, Gobeljić, Terzić i Mrkela posetili Slavickasa
Sportske.net 18.07.2019
Fudbaler Suduve je operisan u Beogradu. Crvena zvezda je uspela da savlada Suduvu nakon dva meča sa 2:1, a detalj koji je obeležio ovaj dvomeč jeste uklizavanje Marka Gobeljića na Vaidasa Slavickasa. Slavickas ima dvostruki prelom potkolenice, morao… »
Delegacija Zvezde posetila Slavickasa; Gobeljić: Žao mi je
Večernje novosti 18.07.2019
Žao mi je zbog svega što se desilo i zato mi je mnogo značilo što sam danas imao priliku da popričam i lično se izvinim Slavickasu – rekao je fudbaler srpskog prvaka. Delegacija Crvene zvezde posetila je fudbalera Suduve Vaidasa Slavickasa, kome… »
Gobeljića čekaju četiri meča pauze, možda i veća kazna
Mondo 18.07.2019
Igrač Crvene zvezde posle žestokog starta i teške povrede fudbalera Suduve mogao bi da se vrati u ekipu tek za plej-of rundu doigravanja za Ligu šampiona ili Ligu Evrope. Crvena zvezda je eliminisala Suduvu u 1. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona… »
UEFA ovakve stvari ne prašta: Gobeljića čeka suspenzija, neizvesno koliko će još igrati u kvalifikacijama
Sportal blic 18.07.2019
Definitivno Marka Gobeljića neće biti u sastavu Crvene zvezde za utakmice protiv Helsinkija, a pitanje je koliko će ukupno van terena biti fudbaler crveno-belih. Težina povrede koju je naneo Vaidasu Slavickasu će izvesno uticati na Gobeljićevu… »
UEFA kažnjava Gobeljića?
Vesti online 18.07.2019
Fudbaler Crvene zvezde mogao bi da bude suspendovan na četiri utakmice u evropskim takmičenjima zbog oštrog starta nad prvotimcem Suduve Vaidasom Slavickasom, prenosi Sportski žurnal. Kako se navodi, zbog težine povrede koja je naneta Slavickasu… »
Gobeljića čeka najmanje četiri meča kazne u Evropi
Sportski žurnal 18.07.2019
Gobeljića čeka oštra kazna UEFA zbog žestokog starta sa ozbiljnim posledicama po rivala. Nema sumnje da bi najblaža kazna mogla da bude četiri utakmice suspenzije, a ne bi bilo iznenađenje da Zvezdin bek pauzira i duže na evropskoj sceni. Jasno je… »
Drakonska kazna preti Gobeljiću!
Sportske.net 18.07.2019
Koliko će Crvena zvezda biti bez Gobeljića? " Žurnal" prenosi da bi Marko Gobeljić mogao biti drakonski kažnjen nakon neopreznog starta na Vaidasa Slavickasa zbog kojeg je dobio crveni karton. Litvanac nije dobro prošao, zadobio je dvostruki prelom… »
Kazna Marku Gobeljiću najmanje četiri utakmice
Mozzart sport 18.07.2019
Zvezdin univerzalac izvesno propušta naredna dva kola kvalifikacija. Dugo će Marko Gobeljić čekati povratak na teren u evropskim utakmicama. Pogibeljan start defanzivca Crvene zvezde nad Litvancem Vaidasom Slavickasom mogao bi da ga košta… »
Vesti dana »
Studenti ostavili džakove para ispred RTS-a i tražili izvinjenje od Vučića: U Dnevniku dva minuta posvećena protestu (FOTO, VIDEO)
Danas pre 3 satajoš 2 povezane
Odbijen zahtev za ukidanje pritvora osumnjičenom u slučaju kanal Ibar-Lepenac
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Kapiten postigao kapitensku trojku u Berlinu: “Mora da se rilja, nije sve med i mleko”
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Uhapšen muškarac iz Lazarevca zbog nelegalne prodaje skupocenih rasa pasa (foto)
Blic pre 1 satjoš 3 povezane