Повезане вести

Делегација Звезде посетила Славицкаса; Гобељић: Жао ми је

Делегација Звезде посетила Славицкаса; Гобељић: Жао ми је

Вечерње новости 18.07.2019
Жао ми је због свега што се десило и зато ми је много значило што сам данас имао прилику да попричам и лично се извиним Славицкасу – рекао је фудбалер српског првака. Делегација Црвене звезде посетила је фудбалера Судуве Ваидаса… »
Леп гест Црвене звезде, Гобељић, Терзић и Мркела посетили Славицкаса

Леп гест Црвене звезде, Гобељић, Терзић и Мркела посетили Славицкаса

Спортске.нет 18.07.2019
Фудбалер Судуве је оперисан у Београду. Црвена звезда је успела да савлада Судуву након два меча са 2:1, а детаљ који је обележио овај двомеч јесте уклизавање Марка Гобељића на Ваидаса Славицкаса. Славицкас има двоструки… »
УЕФА овакве ствари не прашта: Гобељића чека суспензија, неизвесно колико ће још играти у квалификацијама

УЕФА овакве ствари не прашта: Гобељића чека суспензија, неизвесно колико ће још играти у квалификацијама

Спортал блиц 18.07.2019
Дефинитивно Марка Гобељића неће бити у саставу Црвене звезде за утакмице против Хелсинкија, а питање је колико ће укупно ван терена бити фудбалер црвено-белих. Тежина повреде коју је нанео Ваидасу Славицкасу ће извесно утицати… »
Гобељића чекају четири меча паузе, можда и већа казна

Гобељића чекају четири меча паузе, можда и већа казна

Мондо 18.07.2019
Играч Црвене звезде после жестоког старта и тешке повреде фудбалера Судуве могао би да се врати у екипу тек за плеј-оф рунду доигравања за Лигу шампиона или Лигу Европе. Црвена звезда је елиминисала Судуву у 1. колу… »
УЕФА кажњава Гобељића?

УЕФА кажњава Гобељића?

Вести онлине 18.07.2019
Фудбалер Црвене звезде могао би да буде суспендован на четири утакмице у европским такмичењима због оштрог старта над првотимцем Судуве Ваидасом Славицкасом, преноси Спортски журнал. Како се наводи, због тежине повреде која је… »
Гобељића чека најмање четири меча казне у Европи

Гобељића чека најмање четири меча казне у Европи

Спортски журнал 18.07.2019
Гобељића чека оштра казна УЕФА због жестоког старта са озбиљним последицама по ривала. Нема сумње да би најблажа казна могла да буде четири утакмице суспензије, а не би било изненађење да Звездин бек паузира и дуже на… »
Драконска казна прети Гобељићу!

Драконска казна прети Гобељићу!

Спортске.нет 18.07.2019
Колико ће Црвена звезда бити без Гобељића? " Журнал" преноси да би Марко Гобељић могао бити драконски кажњен након неопрезног старта на Ваидаса Славицкаса због којег је добио црвени картон. Литванац није добро прошао, задобио… »
Казна Марку Гобељићу најмање четири утакмице

Казна Марку Гобељићу најмање четири утакмице

Моззарт спорт 18.07.2019
Звездин универзалац извесно пропушта наредна два кола квалификација. Дуго ће Марко Гобељић чекати повратак на терен у европским утакмицама. Погибељан старт дефанзивца Црвене звезде над Литванцем Ваидасом Славицкасом могао би да… »

Вести дана »