Повезане вести
Делегација Звезде посетила Славицкаса; Гобељић: Жао ми је
Вечерње новости 18.07.2019
Жао ми је због свега што се десило и зато ми је много значило што сам данас имао прилику да попричам и лично се извиним Славицкасу – рекао је фудбалер српског првака. Делегација Црвене звезде посетила је фудбалера Судуве Ваидаса… »
Леп гест Црвене звезде, Гобељић, Терзић и Мркела посетили Славицкаса
Спортске.нет 18.07.2019
Фудбалер Судуве је оперисан у Београду. Црвена звезда је успела да савлада Судуву након два меча са 2:1, а детаљ који је обележио овај двомеч јесте уклизавање Марка Гобељића на Ваидаса Славицкаса. Славицкас има двоструки… »
УЕФА овакве ствари не прашта: Гобељића чека суспензија, неизвесно колико ће још играти у квалификацијама
Спортал блиц 18.07.2019
Дефинитивно Марка Гобељића неће бити у саставу Црвене звезде за утакмице против Хелсинкија, а питање је колико ће укупно ван терена бити фудбалер црвено-белих. Тежина повреде коју је нанео Ваидасу Славицкасу ће извесно утицати… »
Гобељића чекају четири меча паузе, можда и већа казна
Мондо 18.07.2019
Играч Црвене звезде после жестоког старта и тешке повреде фудбалера Судуве могао би да се врати у екипу тек за плеј-оф рунду доигравања за Лигу шампиона или Лигу Европе. Црвена звезда је елиминисала Судуву у 1. колу… »
УЕФА кажњава Гобељића?
Вести онлине 18.07.2019
Фудбалер Црвене звезде могао би да буде суспендован на четири утакмице у европским такмичењима због оштрог старта над првотимцем Судуве Ваидасом Славицкасом, преноси Спортски журнал. Како се наводи, због тежине повреде која је… »
Гобељића чека најмање четири меча казне у Европи
Спортски журнал 18.07.2019
Гобељића чека оштра казна УЕФА због жестоког старта са озбиљним последицама по ривала. Нема сумње да би најблажа казна могла да буде четири утакмице суспензије, а не би било изненађење да Звездин бек паузира и дуже на… »
Драконска казна прети Гобељићу!
Спортске.нет 18.07.2019
Колико ће Црвена звезда бити без Гобељића? " Журнал" преноси да би Марко Гобељић могао бити драконски кажњен након неопрезног старта на Ваидаса Славицкаса због којег је добио црвени картон. Литванац није добро прошао, задобио… »
Казна Марку Гобељићу најмање четири утакмице
Моззарт спорт 18.07.2019
Звездин универзалац извесно пропушта наредна два кола квалификација. Дуго ће Марко Гобељић чекати повратак на терен у европским утакмицама. Погибељан старт дефанзивца Црвене звезде над Литванцем Ваидасом Славицкасом могао би да… »
Вести дана »
Вучић: Са Макроном и о развоју нуклеарне енергије у Србији, упознао сам га са ситуацијом у вези НИС-а
РТВ пре 5 сатијош 6 повезаних
Ујутро хладно и магловито, током дана сунчано и топлије, температура до 18 степени
РТВ пре 8 минутајош 5 повезаних
Нордијске и балтичке земље издвајају 430 милиона евра за оружје Украјини; Песков: Кијев формално одбио дијалог
РТС пре 33 минутајош 1 повезана