Povezane vesti
Obrukala ga i prevarila pred svima, a ipak je ženi: Milojko i Milijana zakazali svadbu, ali ona ne dobija imovinu
Blic 18.07.2019
Milojko Božić odlučio je da se ipak oženi Milijanom Bogdanović, iako ga je ona sa Aleksandrom Požgajem prevarila u rijalitiju "Parovi". - Ja njoj mogu jednom da oprostim. Sada ću joj preći preko svega što je radila sa Požgajem. Ona je meni bila… »
Obrukala je i sebe i mene! Deda milojko (74) razočaran u verenicu (21), ali u septembru ipak svadba: Evo šta je uradio sa…
Kurir 18.07.2019
Milojko Božić (74) je spreman da opet uđe rijaliti, ali bez svoje verenice Milijane Bogdanović (21) jer je, kako kaže, zbog nje završio na poslednjem mestu u "Parovima 7"! Deda je ogorčen na lepoticu iz Pilatovića jer ga je pred kamerama prevarila… »
Vesti dana »
(Video) Aleksandra Prijović plače, a: 22.000 ljudi joj aplaudira Dobila transparent od 10 metara, najemotivniji trenutak na koncertu
Blic pre 5 satijoš 9 povezanih
Oglasio se MUP o protestu: Izneo procenu koliko ljudi je bilo na Slaviji
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Uhapšen taksista u Beogradu: Udario pešaka posle protesta na Slaviji, određeno mu zadržavanje (video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Fotografija koja govori više od 1.000 reči: Bogdan Bogdanović iz Amerike podržao proteste u Srbiji
Danas pre 4 satijoš 2 povezane