Povezane vesti
Obrukala ga i prevarila pred svima, a ipak je ženi: Milojko i Milijana zakazali svadbu, ali ona ne dobija imovinu
Blic 18.07.2019
Milojko Božić odlučio je da se ipak oženi Milijanom Bogdanović, iako ga je ona sa Aleksandrom Požgajem prevarila u rijalitiju "Parovi". - Ja njoj mogu jednom da oprostim. Sada ću joj preći preko svega što je radila sa Požgajem. Ona je meni bila kao… »
Obrukala je i sebe i mene! Deda milojko (74) razočaran u verenicu (21), ali u septembru ipak svadba: Evo šta je uradio sa…
Kurir 18.07.2019
Milojko Božić (74) je spreman da opet uđe rijaliti, ali bez svoje verenice Milijane Bogdanović (21) jer je, kako kaže, zbog nje završio na poslednjem mestu u "Parovima 7"! Deda je ogorčen na lepoticu iz Pilatovića jer ga je pred kamerama prevarila sa… »
Vesti dana »
MUP: Pretakanje amonijaka nakon curenja u Guči uspješno izvršeno, evakuirano sedam osoba
RTV Novi Pazar pre 1 satjoš 47 povezanih
Američki udari na Iran, Teheran odgovorio napadima na Bahrein i Kuvajt
Beta pre 1 satjoš 37 povezanih
U 9 ujutru subjektivni osećaj već 35 stepeni! Rhmz izdao najviši stepen upozorenja zbog vrućina, u ovim grdovima je najgore, a od sutra još veći pakao: "Veoma opasna vremenska situacija"
Blic pre 2 satajoš 27 povezanih
Posle prave goleade u grupnoj fazi Mesi vodi u trci za "Zlatnu kopačku"
RTS pre 1 satjoš 48 povezanih
Ovo su najgori timovi u ovom veku: Srbija na listi najgorih reprezentacija Mundijala, tu je i Severna Koreja!
Hot sport pre 1 satjoš 54 povezane