Povezane vesti
Tužiteljka o hapšenju Bokija 13: Zaev nam prvi javio za reketiranje biznismena
N1 Info 18.07.2019
Severnomakedonska tužiteljka za organizovani kriminal, Vilma Ruskoska, izjavila je da je premijer Severne Makedonije Zoran Zaev prvi obavestio Tužilaštvo da se biznismeni žale da su ucenjivani. "Premijer je usmeno obavestio mene i državnog tužioca… »
Tužiteljka hvali premijera za razotkrivanje afere reket: Zaev nas je prvi obavestio da se biznismeni žale da su ucenjivani…
Kurir 18.07.2019
SKOPLJE - Severnomakedonska tužiteljka za organizovani kriminal, Vilma Ruskovska, izjavila je da je premijer Severne Makedonije Zoran Zaev prvi obavestio Tužilaštvo da se biznismeni žale da su ucenjivani. "Premijer je usmeno obavestio mene i državnog… »
Severnomakedonska tužiteljka: Zaev prvi obavestio o 'reketiranju biznismena'
Novi magazin 18.07.2019
Severnomakedonska tužiteljka za organizovani kriminal, Vilma Ruskoska, izjavila je da je premijer Severne Makedonije Zoran Zaev prvi obavestio Tužilaštvo da se biznismeni žale da su ucenjivani. "Premijer je usmeno obavestio mene i državnog tužioca… »
Vesti dana »
Većina dekana nije za generalni štrajk: Održana sednica u Rektoratu Beogradskog univerziteta
Blic pre 2 satajoš 1 povezana
"Zahtevi su ispunjeni, mogu da rade šta hoće": Vučić o studentskim blokadama
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Povukli smo sve poteze do sada: Vučić iz Brisela: Otvaranje Klastera 3 krajem januara, najkasnije početkom februara
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Američka centralna banka smanjila referentnu kamatnu stopu za četvrtinu procenta
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Od sjaja do očaja: Potop Zvezde u poslednjoj četvrtini u Istanbulu
Danas pre 13 minutajoš 2 povezane