Povezane vesti
Tužiteljka o hapšenju Bokija 13: Zaev nam prvi javio za reketiranje biznismena
N1 Info 18.07.2019
Severnomakedonska tužiteljka za organizovani kriminal, Vilma Ruskoska, izjavila je da je premijer Severne Makedonije Zoran Zaev prvi obavestio Tužilaštvo da se biznismeni žale da su ucenjivani. "Premijer je usmeno obavestio mene i državnog tužioca… »
Tužiteljka hvali premijera za razotkrivanje afere reket: Zaev nas je prvi obavestio da se biznismeni žale da su ucenjivani…
Kurir 18.07.2019
SKOPLJE - Severnomakedonska tužiteljka za organizovani kriminal, Vilma Ruskovska, izjavila je da je premijer Severne Makedonije Zoran Zaev prvi obavestio Tužilaštvo da se biznismeni žale da su ucenjivani. "Premijer je usmeno obavestio mene i državnog… »
Severnomakedonska tužiteljka: Zaev prvi obavestio o 'reketiranju biznismena'
Novi magazin 18.07.2019
Severnomakedonska tužiteljka za organizovani kriminal, Vilma Ruskoska, izjavila je da je premijer Severne Makedonije Zoran Zaev prvi obavestio Tužilaštvo da se biznismeni žale da su ucenjivani. "Premijer je usmeno obavestio mene i državnog tužioca… »
Vesti dana »
Društvo sudija i konvent o EU: Izmene zakona ugrožavaju nezavisnost pravosuđa, Skupština da odustane od hitnog postupka
Insajder pre 7 minutajoš 67 povezanih
Brnabić: Predstavnici Evropskog parlamenta nenajavljenom posetom pokazali nepoštovanje prema Srbiji
Telegraf pre 1 satjoš 15 povezanih
Svi Vučićevi savetnici, a među njima "agent haosa": Ko je Ajnhorn koji je proglašen kriminalcem u bekstvu?
Radio 021 pre 2 satajoš 4 povezane
Šta se danas dešava u Iranu: Masovne sahrane, najave javnih suđenja i Trampova pretnja ratom
Nedeljnik pre 18 minutajoš 29 povezanih