Povezane vesti

Teodosić pričao o Zvezdi: Nije bilo nikakvih pregovora

Teodosić pričao o Zvezdi: Nije bilo nikakvih pregovora

Mozzart sport 18.07.2019
„Žao mi je što se stvorio takav ambijent da sam ja ispao loš i da neću u Zvezdu“, poručio je srpski as. Mnogo se prašine podiglo oko dolaska Miloša Teodosića u redove Crvene zvezde. Prema nekim navodima, postojala je realna šansa da kapiten… »
Teodosić otkrio detalje o Zvezdi!

Teodosić otkrio detalje o Zvezdi!

Sportske.net 18.07.2019
Šta se sve dešavalo? Virtus je novi klub Miloša Teodosića, a srpski reprezentativac i kapiten se dovodio i u vezu sa Crvenom zvezdom mts. Ipak, od tog transfera nije bilo ništa, o čemu je govorio i sam Miloš na okupljanju reprezentacije Srbije pred… »
Teodosić: Ispalo je da sam loš, a nisam ni pregovarao sa Zvezdom

Teodosić: Ispalo je da sam loš, a nisam ni pregovarao sa Zvezdom

Dnevnik 18.07.2019
BEOGRAD: Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić izjavio je da nijednog trenutka nije pregovarao oko mogućeg dolaska u Crvenu zvezdu i da mu je krivo što je stvorena slika kao da je odbio klub sa Malog Kalemegdana. Teodosić je… »
Teodosić o Zvezdi: Nikakvih pregovora nije bilo!

Teodosić o Zvezdi: Nikakvih pregovora nije bilo!

Mondo 18.07.2019
"Na kraju je ispalo da sam ja loš, da sam taj koji nije hteo da pređe u Crvenu zvezdu", rekao je kapiten "orlova" na okupljanju reprezentacije pred odlazak na Mundobasket. Miloš Teodosić je pre nekoliko dana izabrao klub u kojem će da nastupa, a ta… »
Hoću da Virtus vratim u Evroligu

Hoću da Virtus vratim u Evroligu

Danas 17.07.2019
Teodosić obrazložio odluku da posle NBA avanture potpiše za velikana iz Bolonje Nadali su se u Crvenoj zvezdi čudu, međutim Miloš Teodosić odlučio je da posluša savete selektora Aleksandra Đorđevića i Predraga Danilovića, predsednika KSS, da… »

Vesti dana »