Povezane vesti
Teodosić pričao o Zvezdi: Nije bilo nikakvih pregovora
Mozzart sport 18.07.2019
„Žao mi je što se stvorio takav ambijent da sam ja ispao loš i da neću u Zvezdu“, poručio je srpski as. Mnogo se prašine podiglo oko dolaska Miloša Teodosića u redove Crvene zvezde. Prema nekim navodima, postojala je realna šansa da kapiten košarkaške… »
Teodosić otkrio detalje o Zvezdi!
Sportske.net 18.07.2019
Šta se sve dešavalo? Virtus je novi klub Miloša Teodosića, a srpski reprezentativac i kapiten se dovodio i u vezu sa Crvenom zvezdom mts. Ipak, od tog transfera nije bilo ništa, o čemu je govorio i sam Miloš na okupljanju reprezentacije Srbije pred… »
Teodosić: Ispalo je da sam loš, a nisam ni pregovarao sa Zvezdom
Dnevnik 18.07.2019
BEOGRAD: Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić izjavio je da nijednog trenutka nije pregovarao oko mogućeg dolaska u Crvenu zvezdu i da mu je krivo što je stvorena slika kao da je odbio klub sa Malog Kalemegdana. Teodosić je proteklog… »
Teodosić o Zvezdi: Nikakvih pregovora nije bilo!
Mondo 18.07.2019
"Na kraju je ispalo da sam ja loš, da sam taj koji nije hteo da pređe u Crvenu zvezdu", rekao je kapiten "orlova" na okupljanju reprezentacije pred odlazak na Mundobasket. Miloš Teodosić je pre nekoliko dana izabrao klub u kojem će da nastupa, a ta… »
Hoću da Virtus vratim u Evroligu
Danas 17.07.2019
Teodosić obrazložio odluku da posle NBA avanture potpiše za velikana iz Bolonje Nadali su se u Crvenoj zvezdi čudu, međutim Miloš Teodosić odlučio je da posluša savete selektora Aleksandra Đorđevića i Predraga Danilovića, predsednika KSS, da posle… »
Vesti dana »
Bajatović (SPS) u parlamentu: Otuđenost dela tužilaca i sudija mora da se skine s dnevnog reda
Danas pre 49 minutajoš 69 povezanih
Evo koliko bi Grenland koštao Ameriku da Danska želi da proda najveće ostrvo na svetu
Blic pre 19 minutajoš 26 povezanih
Ajnhornov biznis u Srbiji: Insight partners zaradio 1,4 miliona evra u 2024.
Danas pre 1 satjoš 4 povezane
Iranski šef diplomatije: Uspostavljen mir; Tramp preti vojnim udarom, Rusija i Kina osuđuju "strano mešanje"
RTS pre 34 minutajoš 29 povezanih