Povezane vesti
Delegacija Zvezde posetila Slavickasa; Gobeljić: Žao mi je
IndeksOnline 18.07.2019
BEOGRAD – Delegacija Crvene zvezde posetila je danas fudbalera Suduve Vaidasa Slavickasa, kome je Marko Gobeljić slomio nogu na revanš meču 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Beogradu. Gobeljić je bio u poseti Slavickasu zajedno sa generalnim… »
Gobeljić posetio Slavickasa u bolnici: Značilo mi je da mu se lično izvinim (foto)
Telegraf 18.07.2019
Delegacija Crvene zvezde posetila je fudbalera Suduve Vaidasa Slavickasa, koji je doživeo povredu na utakmici sa Crvenom zvezdom. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, sportski direktor Mitar Mrkela i fudbaler Marko Gobeljić obišli su… »
Vesti dana »
Vučić nakon sastanka u Briselu: Poslednji sam govorio, bilo optužbi i razgovora o američkim sankcijama NIS-u
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Novak se oglasio ponoćnom porukom: "Obrazovana omladina je najveća snaga Srbije, svima nam je potrebno razumevanje i poštovanje"
Blic pre 1 satjoš 3 povezane
Većina dekana nije za generalni štrajk: Održana sednica u Rektoratu Beogradskog univerziteta
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Vučić o svojoj ostavci i blokadama studenata: Poštujemo autonomiju univerziteta, naknadne zahteve ne prihvatamo
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Fed smanjio kamatne stope: Američka ekonomija u neizvesnosti, Trampove promene mogle bi drastično da utiču na nju
Blic pre 4 satijoš 1 povezana