Povezane vesti
Delegacija Zvezde posetila Slavickasa; Gobeljić: Žao mi je
IndeksOnline 18.07.2019
BEOGRAD – Delegacija Crvene zvezde posetila je danas fudbalera Suduve Vaidasa Slavickasa, kome je Marko Gobeljić slomio nogu na revanš meču 1. kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Beogradu. Gobeljić je bio u poseti Slavickasu zajedno sa generalnim… »
Gobeljić posetio Slavickasa u bolnici: Značilo mi je da mu se lično izvinim (foto)
Telegraf 18.07.2019
Delegacija Crvene zvezde posetila je fudbalera Suduve Vaidasa Slavickasa, koji je doživeo povredu na utakmici sa Crvenom zvezdom. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić, sportski direktor Mitar Mrkela i fudbaler Marko Gobeljić obišli su Vaidasa… »
Vesti dana »
Sud ukinuo pritvor supruzi Saše Vukovića, osumnjičenog za ubistvo na Senjaku, uz meru zabrane napuštanja stana
Newsmax Balkans pre 5 minutajoš 52 povezane
SRCE: Odluka o izbacivanju Strele doneta zbog sukoba interesnih klanova u vrhu režima
Beta pre 5 satijoš 28 povezanih
Opozicija kritikuje: Razoružava se Srbija, a naoružavaju kriminalci, Zakon roditelj-negovatelj lažan
Nedeljnik pre 2 satajoš 75 povezanih
Najmanje 21 žrtva ruskog napada projektilima i dronovima na Ukrajinu, glavna meta bio Kijev
Beta pre 2 satajoš 56 povezanih
UŽIVO: Počelo je! Srbija mora da dobije BiH, tu su srebrni kadeti Jokić pamti Pionir: Poslednji put ovde sam promašio šut za pobedu
Sport klub pre 5 minutajoš 46 povezanih