Povezane vesti
Iz centra Koteža u krem NBA lige
Politika 19.07.2019
„Kad su me kao klinca u Beku pitali koji mi je san, rekao sam – NBA”, kaže najmlađi košarkaš Golden Stejta, majstor zakucavanja Smailagić (18) koji je imao krajnje netipičan košarkaški put. – „Rekli su mi da je sramota da belac zakuca… »
Kazins hteo da ga bije, Stef Kari mu je kao brat: Smailagić: Čekam Saletov poziv!
Sportal blic 19.07.2019
Alen Smailagić, košarkaš Golden Stejta, gostujući u redakciji „Novosti” pričao je o tome kako je završio u Americi, šta mu je rekao Stef Kari, a šta Moka Slavnić, životu „preko bare” kao i sa kim bi od srpskih igrača voleo da igra… »
Smailagić o Kariju, pretnji Kazinsa, Mutinoj ponudi...
N1 Info 19.07.2019
Srbija će sledeće sezone u NBA ligi imati šestoricu predstavnika. Starosedeocima Nikoli Jokiću, Bogdanu Bogdanoviću, Nemanji Bjelici i Bobanu Marjanoviću pridružili su se Marko Gudurić (Memfis) i momak za koga je do skoro malo ko čuo - Alen… »
Vesti dana »
OTKRIVAMO Objavljen ugovor Kineza i Startinga o renoviranju stanice u Novom Sadu: Milioni evra za radove
Forbes pre 3 satajoš 33 povezane
Advokat studenata: Krivične prijave protiv svih medija koji su objavili podatke iz pasoša
N1 Info pre 32 minutajoš 13 povezanih
Servis američkog džina je danas bio nezaustavljiv: Novak Đoković izgubio od Rajlija Opelke u četvrtini finala Brizbejna! (video)
Hot sport pre 1 satjoš 28 povezanih