Povezane vesti

Merkel poručila da je javna zabrinutost za njeno zdravlje nepotrebna

Merkel poručila da je javna zabrinutost za njeno zdravlje nepotrebna

Danas 19.07.2019
Nemačka kancelarka Angela Merkel odbacila je danas zabrinutost za njeno zdravlje navodeći da joj je lični interes da ostane zdrava i da aktivno živi i posle politike. Merkel je rekla da razume pitanja o njenom zdravlju posle tri incidenta u kojima joj… »
Angela Merkel se oglasila o drhtavici: Dobro sam, mogu da obavljam svoj posao

Angela Merkel se oglasila o drhtavici: Dobro sam, mogu da obavljam svoj posao

Telegraf 19.07.2019
Merkelova će svoj mandat okončati 2021. godine. Nemačka kancelarka Angela Merkel je, nakon što je više puta viđena u javnosti kako se trese, saopštila da se oseća sposobnom da nastavi da obavlja svoj posao. Angela Merkel je rekla da se nada da će… »
Merkelova o drhtavici: Mogu da obavljam svoj posao

Merkelova o drhtavici: Mogu da obavljam svoj posao

RTS 19.07.2019
Nemačka kancelarka Angela Merkel je, nakon što je više puta viđena u javnosti kako se trese, saopštila da se oseća sposobnom da nastavi da obavlja svoj posao. Angela Merkel je rekla da se nada da će uživati u životu i kada završi svoj četvrti i… »
Merkel o svom zdravlju: U stanju sam da obavljam kancelarski posao

Merkel o svom zdravlju: U stanju sam da obavljam kancelarski posao

N1 Info 19.07.2019
Nemačka kancelarka Angela Merkel ponovo je odbacila bojazni u vezi sa svojim zdravstvenim stanjem i rekla da je u stanju da obavlja kancelarski posao. "Mogu da obavljam ovu ulogu. Imam jak lični interes za svoje zdravlje, a kao što sam rekla, 2021. je… »
Merkelova prkosi lošem zdravlju, ne odustaje od posla

Merkelova prkosi lošem zdravlju, ne odustaje od posla

Mondo 19.07.2019
Nemačka kancelarka Angela Merkel ponovo je danas odbacila bojazni u vezi sa svojim zdravstvenim stanjem i rekla da je u stanju da obavlja kancelarski posao. Foto: Tanjug/Francois Lenoir, Pool Photo via AP "Mogu da obavljam ovu ulogu. Imam jak lični… »

Vesti dana »