Повезане вести

Меркел поручила да је јавна забринутост за њено здравље непотребна

Меркел поручила да је јавна забринутост за њено здравље непотребна

Данас 19.07.2019
Немачка канцеларка Ангела Меркел одбацила је данас забринутост за њено здравље наводећи да јој је лични интерес да остане здрава и да активно живи и после политике. Меркел је рекла да разуме питања о њеном здрављу после три… »
Ангела Меркел се огласила о дрхтавици: Добро сам, могу да обављам свој посао

Ангела Меркел се огласила о дрхтавици: Добро сам, могу да обављам свој посао

Телеграф 19.07.2019
Меркелова ће свој мандат окончати 2021. године. Немачка канцеларка Ангела Меркел је, након што је више пута виђена у јавности како се тресе, саопштила да се осећа способном да настави да обавља свој посао. Ангела Меркел је рекла… »
Меркелова о дрхтавици: Могу да обављам свој посао

Меркелова о дрхтавици: Могу да обављам свој посао

РТС 19.07.2019
Немачка канцеларка Ангела Меркел је, након што је више пута виђена у јавности како се тресе, саопштила да се осећа способном да настави да обавља свој посао. Ангела Меркел је рекла да се нада да ће уживати у животу и када заврши… »
Меркелова пркоси лошем здрављу, не одустаје од посла

Меркелова пркоси лошем здрављу, не одустаје од посла

Мондо 19.07.2019
Немачка канцеларка Ангела Меркел поново је данас одбацила бојазни у вези са својим здравственим стањем и рекла да је у стању да обавља канцеларски посао. Фото: Тањуг/Францоис Леноир, Поол Пхото виа АП "Могу да обављам ову… »
Меркел о свом здрављу: У стању сам да обављам канцеларски посао

Меркел о свом здрављу: У стању сам да обављам канцеларски посао

Н1 Инфо 19.07.2019
Немачка канцеларка Ангела Меркел поново је одбацила бојазни у вези са својим здравственим стањем и рекла да је у стању да обавља канцеларски посао. "Могу да обављам ову улогу. Имам јак лични интерес за своје здравље, а као… »

Вести дана »