Povezane vesti
Merkel poručila da je javna zabrinutost za njeno zdravlje nepotrebna
Danas 19.07.2019
Nemačka kancelarka Angela Merkel odbacila je danas zabrinutost za njeno zdravlje navodeći da joj je lični interes da ostane zdrava i da aktivno živi i posle politike. Merkel je rekla da razume pitanja o njenom zdravlju posle tri incidenta u kojima joj… »
Angela Merkel se oglasila o drhtavici: Dobro sam, mogu da obavljam svoj posao
Telegraf 19.07.2019
Merkelova će svoj mandat okončati 2021. godine. Nemačka kancelarka Angela Merkel je, nakon što je više puta viđena u javnosti kako se trese, saopštila da se oseća sposobnom da nastavi da obavlja svoj posao. Angela Merkel je rekla da se nada da će… »
Merkelova o drhtavici: Mogu da obavljam svoj posao
RTS 19.07.2019
Nemačka kancelarka Angela Merkel je, nakon što je više puta viđena u javnosti kako se trese, saopštila da se oseća sposobnom da nastavi da obavlja svoj posao. Angela Merkel je rekla da se nada da će uživati u životu i kada završi svoj četvrti i… »
Merkel o svom zdravlju: U stanju sam da obavljam kancelarski posao
N1 Info 19.07.2019
Nemačka kancelarka Angela Merkel ponovo je odbacila bojazni u vezi sa svojim zdravstvenim stanjem i rekla da je u stanju da obavlja kancelarski posao. "Mogu da obavljam ovu ulogu. Imam jak lični interes za svoje zdravlje, a kao što sam rekla, 2021. je… »
Merkelova prkosi lošem zdravlju, ne odustaje od posla
Mondo 19.07.2019
Nemačka kancelarka Angela Merkel ponovo je danas odbacila bojazni u vezi sa svojim zdravstvenim stanjem i rekla da je u stanju da obavlja kancelarski posao. Foto: Tanjug/Francois Lenoir, Pool Photo via AP "Mogu da obavljam ovu ulogu. Imam jak lični… »
Vesti dana »
Borelj: Hapšenje Netanjahua je obaveza, države ne mogu da biraju
Insajder pre 3 satajoš 35 povezanih
Vesiću i Šurlanu određen pritvor do 30 dana, za Jelenu Tanasković i Anitu Dimoski kućni pritvor tri meseca
RTS pre 10 satijoš 32 povezane
Jedan od najvećih rivala Novaka Đokovića se penzionisao i postao njegov trener: Srbinu je naneo jedan od najtežih poraza u karijeri a sada će mu deliti savete! (foto)
Hot sport pre 6 satijoš 29 povezanih
Mitrović strelac, Sergej asistent, Al Hilal izgubio posle 46 utakmica
Sportski žurnal pre 51 minutajoš 28 povezanih