Povezane vesti
Makedonska tužiteljka Ruskoska: I drugi biznismeni tvrde da su ucenjivani
Slobodna Evropa 19.07.2019
Tužiteljka za organizovani kriminal Severne Makedonije Vilma Ruskoska potvrdila je u petak da još nekoliko biznismena tvrdi da ih je ucenjivao neformalni vlasnik kablovske 1TV Bojan Jovanovski, poznat kao Boki 13. "Imam saznanja za druge slučajeve, ali… »
Tužiteljka: Još nekoliko biznismena kažu da ih je Boki 13 ucenjivao
N1 Info 19.07.2019
Tužiteljka za organizovani kriminal Severne Makedonije Vilma Ruskoska potvrdila je da još nekoliko biznismena tvrde da ih je ucenjivao neformalni vlasnik kablovske 1TV Bojan Jovanovski, poznat kao Boki 13. "Imam saznanja za druge slučajeve, ali ne mogu… »
Još nekoliko biznismena iz Severne Makedonije tvrde da su ucenjivani
Danas 19.07.2019
Tužiteljka za organizovani kriminal Severne Makedonije Vilma Ruskoska potvrdila je danas da još nekoliko biznismena tvrdi da ih je ucenjivao neformalni vlasnik kablovske 1TV Bojan Jovanovski, poznat kao Boki 13. „Imam saznanja za druge slučajeve, ali… »
Razmotava se klupko afere Reket: Tužiteljka otkrila da je Boki 13 ucenjivao još nekoliko makedonskih biznismena! (video)
Kurir 19.07.2019
SKOPLJE - Tužiteljka za organizovani kriminal Severne Makedonije Vilma Ruskovska potvrdila je danas da još nekoliko biznismena tvrdi da ih je ucenjivao neformalni vlasnik kablovske 1TV Bojan Jovanovski, poznat kao Boki 13. "Imam saznanja za druge… »
Vesti dana »
'Smrzli smo se, ali idemo do kraja': Beogradski studenti nastavili pešačenje ka Novom Sadu
BBC News pre 46 minutajoš 22 povezane
Beogradski studenti u blokadi koji idu peške u Novi Sad nastavili put iz Inđije
RTV pre 46 minutajoš 9 povezanih
Studenti prenoćili u Inđiji, nastavljaju peške ka Novom Sadu
Vesti online pre 58 minutajoš 8 povezanih