Повезане вести

Македонска тужитељка Рускоска: И други бизнисмени тврде да су уцењивани

Македонска тужитељка Рускоска: И други бизнисмени тврде да су уцењивани

Слободна Европа 19.07.2019
Тужитељка за организовани криминал Северне Македоније Вилма Рускоска потврдила је у петак да још неколико бизнисмена тврди да их је уцењивао неформални власник кабловске 1ТВ Бојан Јовановски, познат као Боки 13. "Имам сазнања… »
Размотава се клупко афере Рекет: Тужитељка открила да је Боки 13 уцењивао још неколико македонских бизнисмена! (видео)

Размотава се клупко афере Рекет: Тужитељка открила да је Боки 13 уцењивао још неколико македонских бизнисмена! (видео)

Курир 19.07.2019
СКОПЉЕ - Тужитељка за организовани криминал Северне Македоније Вилма Русковска потврдила је данас да још неколико бизнисмена тврди да их је уцењивао неформални власник кабловске 1ТВ Бојан Јовановски, познат као Боки 13. "Имам… »
Још неколико бизнисмена из Северне Македоније тврде да су уцењивани

Још неколико бизнисмена из Северне Македоније тврде да су уцењивани

Данас 19.07.2019
Тужитељка за организовани криминал Северне Македоније Вилма Рускоска потврдила је данас да још неколико бизнисмена тврди да их је уцењивао неформални власник кабловске 1ТВ Бојан Јовановски, познат као Боки 13. „Имам сазнања за… »
Тужитељка: Још неколико бизнисмена кажу да их је Боки 13 уцењивао

Тужитељка: Још неколико бизнисмена кажу да их је Боки 13 уцењивао

Н1 Инфо 19.07.2019
Тужитељка за организовани криминал Северне Македоније Вилма Рускоска потврдила је да још неколико бизнисмена тврде да их је уцењивао неформални власник кабловске 1ТВ Бојан Јовановски, познат као Боки 13. "Имам сазнања за друге… »

Вести дана »