Povezane vesti
Makedonska tužiteljka Ruskoska: I drugi biznismeni tvrde da su ucenjivani
Slobodna Evropa 19.07.2019
Tužiteljka za organizovani kriminal Severne Makedonije Vilma Ruskoska potvrdila je u petak da još nekoliko biznismena tvrdi da ih je ucenjivao neformalni vlasnik kablovske 1TV Bojan Jovanovski, poznat kao Boki 13. "Imam saznanja za druge slučajeve, ali… »
Razmotava se klupko afere Reket: Tužiteljka otkrila da je Boki 13 ucenjivao još nekoliko makedonskih biznismena! (video)
Kurir 19.07.2019
SKOPLJE - Tužiteljka za organizovani kriminal Severne Makedonije Vilma Ruskovska potvrdila je danas da još nekoliko biznismena tvrdi da ih je ucenjivao neformalni vlasnik kablovske 1TV Bojan Jovanovski, poznat kao Boki 13. "Imam saznanja za druge… »
Još nekoliko biznismena iz Severne Makedonije tvrde da su ucenjivani
Danas 19.07.2019
Tužiteljka za organizovani kriminal Severne Makedonije Vilma Ruskoska potvrdila je danas da još nekoliko biznismena tvrdi da ih je ucenjivao neformalni vlasnik kablovske 1TV Bojan Jovanovski, poznat kao Boki 13. „Imam saznanja za druge slučajeve, ali ne… »
Tužiteljka: Još nekoliko biznismena kažu da ih je Boki 13 ucenjivao
N1 Info 19.07.2019
Tužiteljka za organizovani kriminal Severne Makedonije Vilma Ruskoska potvrdila je da još nekoliko biznismena tvrde da ih je ucenjivao neformalni vlasnik kablovske 1TV Bojan Jovanovski, poznat kao Boki 13. "Imam saznanja za druge slučajeve, ali ne mogu… »
Vesti dana »
Lazarević: Nacionalna platforma za praćenje cena u trgovinskim lancima od danas u funkciji
RTS pre 8 minutajoš 27 povezanih
Milan Nedeljković preuzima funkciju predsednika Uprave BMW AG od maja 2026.
Naslovi.ai pre 3 minutajoš 26 povezanih
Vučić: Očekujem vesti iz Moskve za kratkoročni gasni ugovor; Tri scenarija za NIS, krajnji rok 15. januar
RTV pre 1 satjoš 21 povezana
Početak primene Zakona "Svoj na svome" za upis prava svojine na nepokretnostima u Srbiji sa preko 32.000 prijava u prva tri dana
Naslovi.ai pre 25 minutajoš 44 povezane
CIVICUS snizio ocenu Srbiji: Svrstana u kategoriju „pod represijom“
Stav.life pre 3 satajoš 18 povezanih