Povezane vesti
Lalatović: Izgovori ne postoje
Mozzart sport 19.07.2019
"Ja alibi nikada nisam tražio, te ćemo dati sve od sebe da već od prvog kola počnemo da pobeđujemo i odvedemo Vojvodinu među prva četiri tima na tabeli", rekao je šef struke novosadske Stare dame. Novi-stari trener jednog od najpopularnijih i najstarijih… »
Lalatović: Želimo Vojvodinu među prva četiri tima
Dnevnik 19.07.2019
U prvom kolu Linglong Super lige Srbije Fudbalski klub Vojvodina dočekuje ekipu Mačve iz Šapca, a zbog postavljanja nove trave na stadionu „Karađorđe“, utakmica će se odigrati na stadionu „Slavko Maletin Vava“ u Bačkoj Palanci. „Od kada sam se vratio… »
Lalatović najavio sumnjive radnje: "Voleo sam podelu jer je manje moglo svašta da se radi"
Sportske.net 19.07.2019
Nenad Lalatović na prvoj zvaničnoj konferenciji za novinare od svog povratka u Vojvodinu. Novi šef struke Vojvodine Nenad Lalatović je održao konferenciju za novinare pred utakmicu protiv Mačve koja se igra u subotu od 20 časova na stadionu u Bačkoj… »
Nenad lalatović: Žao mi je Radničkog, Vojvodinu vraćam ka Evropi! (video)
Hot sport 19.07.2019
Posle leta tokom kojeg je na svim nivoima pretrpeo mnogo promena, fudbalski klub Vojvodina sutra zvanično ulazi u novu sezonu. U prvom kolu Linglong Super lige Srbije, koja će ove sezone takav naziv nositi po novom sponzoru iz Kine, Voša će dočekati… »
Lalatović za podelu bodova, cilj je Evropa!
Mondo 19.07.2019
"Manje može 'svašta' da se radi, a kada se podele bodovi onda bismo praktično igrali šest sedam mečeva bez značaja", rekao je trener Vojvodine. Klub angažovao novog zadnjeg veznog - bivšeg kapitena Maribora. Posle dve i po godine - ponovo u opremi… »
Fudbaler Vojvodine Petar Bojić uoči duela s Mačvom u Bačkoj Palanci: Nemamo pravo nikoga da potcenimo
Dnevnik 19.07.2019
Za fudbalere Vojvodine nova sezona počinje sutra, utakmicom prvog superligaškog kola, u kojoj dočekuju Mačvu u Bačkoj Palanaci. Završavaju se radovi na postavljanju nove trave na stadionu “Karađorđe”, pa će crveno-beli domaćini Šapčanima biti na stadionu… »
Vesti dana »

Danas promenljivo vreme sa sunčanim intervalima, temperatura do 17
Glas Zapadne Srbije pre 22 minutajoš 14 povezanih

Danas prva sednica jesenjeg zasedanja Skupštine Srbije, na dnevnom redu 47 tačaka
Telegraf pre 1 satjoš 8 povezanih

Glišić rekao da 1. novembra očekuje "najveće nasilje" i "spaljivanje Novog Sada", deo opozicije mu odgovorio
Radio 021 pre 3 minutajoš 1 povezana