Повезане вести

Лалатовић: Изговори не постоје

Лалатовић: Изговори не постоје

Моззарт спорт 19.07.2019
"Ја алиби никада нисам тражио, те ћемо дати све од себе да већ од првог кола почнемо да побеђујемо и одведемо Војводину међу прва четири тима на табели", рекао је шеф струке новосадске Старе даме. Нови-стари тренер једног од… »
Лалатовић: Желимо Војводину међу прва четири тима

Лалатовић: Желимо Војводину међу прва четири тима

Дневник 19.07.2019
У првом колу Линглонг Супер лиге Србије Фудбалски клуб Војводина дочекује екипу Мачве из Шапца, а због постављања нове траве на стадиону „Карађорђе“, утакмица ће се одиграти на стадиону „Славко Малетин Вава“ у Бачкој Паланци… »
Лалатовић најавио сумњиве радње: "Волео сам поделу јер је мање могло свашта да се ради"

Лалатовић најавио сумњиве радње: "Волео сам поделу јер је мање могло свашта да се ради"

Спортске.нет 19.07.2019
Ненад Лалатовић на првој званичној конференцији за новинаре од свог повратка у Војводину. Нови шеф струке Војводине Ненад Лалатовић је одржао конференцију за новинаре пред утакмицу против Мачве која се игра у суботу од 20 часова… »
Ненад лалатовић: Жао ми је Радничког, Војводину враћам ка Европи! (видео)

Ненад лалатовић: Жао ми је Радничког, Војводину враћам ка Европи! (видео)

Хот спорт 19.07.2019
После лета током којег је на свим нивоима претрпео много промена, фудбалски клуб Војводина сутра званично улази у нову сезону. У првом колу Линглонг Супер лиге Србије, која ће ове сезоне такав назив носити по новом спонзору из… »
Лалатовић за поделу бодова, циљ је Европа!

Лалатовић за поделу бодова, циљ је Европа!

Мондо 19.07.2019
"Мање може 'свашта' да се ради, а када се поделе бодови онда бисмо практично играли шест седам мечева без значаја", рекао је тренер Војводине. Клуб ангажовао новог задњег везног - бившег капитена Марибора. После две и по године… »
Фудбалер Војводине Петар Бојић уочи дуела с Мачвом у Бачкој Паланци: Немамо право никога да потценимо

Фудбалер Војводине Петар Бојић уочи дуела с Мачвом у Бачкој Паланци: Немамо право никога да потценимо

Дневник 19.07.2019
За фудбалере Војводине нова сезона почиње сутра, утакмицом првог суперлигашког кола, у којој дочекују Мачву у Бачкој Паланаци. Завршавају се радови на постављању нове траве на стадиону “Карађорђе”, па ће црвено-бели домаћини… »

Вести дана »