Повезане вести
Тончев отворио душу: Крунић остаје и поред увреда
Спортски журнал 20.07.2019
Први човек Радничког Ивица Тончев ни у сну није очекивао неуспех у двомечу с Флором из Талина, за „Журнал” је отворио душу. – Велика је ово лекција за све нас у Радничком, али и за све у српском фудбалу. Више немам дилему да је… »
Тончев брани Крунића и тврди: Основни проблем је у фудбалерима
Моззарт спорт 20.07.2019
Убудуће за Раднички неће моћи да се потписује на шест месеци или годину дана. Симо Крунићћ ништа није крив, сву одговорност за елиминацију од естонске Флоре већ на старту европских квалификација сносе – фудбалери. Тако бар тврди… »
Тончев најавио разматрање уговора фудбалера: Раднички неће бити успутна станица!
Вечерње новости 19.07.2019
Српски фудбал је дефинитивно за наше фудбалере само нека пролазна варијанта. Сви се понашају као да су на аутобуској станици или на аеродрому - рекао је први човек Нишлија. Први човек Радничког из Ниша Ивица Тончев оценио је да… »
Вести дана »
„Моја полиција ме није заштитила, ја сам урлала, а они су само гледали“: Екипа Н1 о нападу испред Ћациленда
Цензоловка пре 3 сатајош 50 повезаних
Уведена Ванредна ситуација у овој општини Србије: Затворени путеви и мостови: "Становништво ће бити информисано о даљим корацима!"
Блиц пре 10 сатијош 27 повезаних
Друга шанса за Куртија: Нови парламентарни избори на Косову 28. децембра
BBC News пре 8 сатијош 32 повезане