Повезане вести

Бранко Јовичић: Није ме ни било у понуди за гол (видео)

Бранко Јовичић: Није ме ни било у понуди за гол (видео)

Мондо 20.07.2019
Презиме дефанзивног везисте Црвене звезде прво је уписано на новом семафору. Без много проблема започели су фудбалери Црвене звезде одбрану трофеја, односно поход на трећу узастопну титулу првака Србије. Јавор је рутински… »
Ја нисам тренер, ја сам голман: Изјавом после меча Борјан насмејао новинаре, а потом се уозбиљио…

Ја нисам тренер, ја сам голман: Изјавом после меча Борјан насмејао новинаре, а потом се уозбиљио…

Хот спорт 20.07.2019
Успела је Црвена звезда да прескочи без много проблема први степеник ове сезоне у Суперлиги Србије. Изабраници Владана Милојевића савладали су Јавор са 2:0, а током другог полувремена имали су и играча више. На голу је Звезда… »
СУПЕРЛИГА: Шампион рутински против Ивањичана; Црвена звезда – Јавор 2:0 (2:0)

СУПЕРЛИГА: Шампион рутински против Ивањичана; Црвена звезда – Јавор 2:0 (2:0)

Дневник 20.07.2019
БЕОГРАД: У првом колу нове сезоне Суперлиге Србије фудбалери Црвене звезде рутински су савладали јавор. Ни једног тренутк се није постављало питање победника па су црвено-бели лепу увертиру пред меч квалификација за Лигу… »
Јовичићев пројектил украсио Жандеров деби, на реду је Хелсинки!

Јовичићев пројектил украсио Жандеров деби, на реду је Хелсинки!

Спортске.нет 20.07.2019
Звезда успешно започела одбрану шампионске титуле. У првом колу Линглонг Суперлиге Србије, фудбалери Црвене звезде су вечерас савладали повратника у елитно друштво, екипу Јавор Матиса резултатом 2:0. Све је у овом мечу практично… »
Звезда води: Јовичић евроголом отворио Ивањичане (видео)

Звезда води: Јовичић евроголом отворио Ивањичане (видео)

Хот спорт 20.07.2019
Фудбалери Црвене звезде од 28. минута воде против Јавора са 1:0. Стрелац за црвено-беле био је Бранко Јовичић. Њега је одлично проиграо Марко Марин. Капитен Црвене звезде вукао је по десној страни, угледао је саиграча усамљеног… »
Карневалска представа: Чак и када их нема много, ‘Делије’ праве атмосферу за памћење (видео)

Карневалска представа: Чак и када их нема много, ‘Делије’ праве атмосферу за памћење (видео)

Хот спорт 20.07.2019
Фудбалери Црвене звезде играју меч 1. кола Суперлиге Србије, противник је Јавор Матис, а Звезда води са 2:0. Поред вођства, Црвена звезда има и играча више на терену, а управо су у полувремену осетили навијачи да је прави моменат… »
Полувреме - Звезда и води и има играча више, ''делије'' одушевљене, али има и пар критика! (ТВИТОВИ)

Полувреме - Звезда и води и има играча више, ''делије'' одушевљене, али има и пар критика! (ТВИТОВИ)

Спортске.нет 20.07.2019
Звезда већ има убедљиво вођство. Завршено је прво полувреме на ''Маракани'', Црвена звезда против Јавор Матиса води са 2:0 у мечу првог кола Линглонг Суперлиге Србије. У шестом минуту прва велика прилика за Црвену звезду. Марин… »

Вести дана »