Povezane vesti
Branko Jovičić: Nije me ni bilo u ponudi za gol (video)
Mondo 20.07.2019
Prezime defanzivnog veziste Crvene zvezde prvo je upisano na novom semaforu. Bez mnogo problema započeli su fudbaleri Crvene zvezde odbranu trofeja, odnosno pohod na treću uzastopnu titulu prvaka Srbije. Javor je rutinski savladan 2:0 u Beogradu, u… »
Zvezda vodi: Jovičić evrogolom otvorio Ivanjičane (video)
Hot sport 20.07.2019
Fudbaleri Crvene zvezde od 28. minuta vode protiv Javora sa 1:0. Strelac za crveno-bele bio je Branko Jovičić. Njega je odlično proigrao Marko Marin. Kapiten Crvene zvezde vukao je po desnoj strani, ugledao je saigrača usamljenog na ivici… »
Jovičićev projektil ukrasio Žanderov debi, na redu je Helsinki!
Sportske.net 20.07.2019
Zvezda uspešno započela odbranu šampionske titule. U prvom kolu Linglong Superlige Srbije, fudbaleri Crvene zvezde su večeras savladali povratnika u elitno društvo, ekipu Javor Matisa rezultatom 2:0. Sve je u ovom meču praktično bilo rešeno u… »
SUPERLIGA: Šampion rutinski protiv Ivanjičana; Crvena zvezda – Javor 2:0 (2:0)
Dnevnik 20.07.2019
BEOGRAD: U prvom kolu nove sezone Superlige Srbije fudbaleri Crvene zvezde rutinski su savladali javor. Ni jednog trenutk se nije postavljalo pitanje pobednika pa su crveno-beli lepu uvertiru pred meč kvalifikacija za Ligu šampiona, protiv Helsinkija… »
Ja nisam trener, ja sam golman: Izjavom posle meča Borjan nasmejao novinare, a potom se uozbiljio…
Hot sport 20.07.2019
Uspela je Crvena zvezda da preskoči bez mnogo problema prvi stepenik ove sezone u Superligi Srbije. Izabranici Vladana Milojevića savladali su Javor sa 2:0, a tokom drugog poluvremena imali su i igrača više. Na golu je Zvezda imala sigurnog Milana… »
Karnevalska predstava: Čak i kada ih nema mnogo, ‘Delije’ prave atmosferu za pamćenje (video)
Hot sport 20.07.2019
Fudbaleri Crvene zvezde igraju meč 1. kola Superlige Srbije, protivnik je Javor Matis, a Zvezda vodi sa 2:0. Pored vođstva, Crvena zvezda ima i igrača više na terenu, a upravo su u poluvremenu osetili navijači da je pravi momenat da koreografijom i… »
Poluvreme - Zvezda i vodi i ima igrača više, ''delije'' oduševljene, ali ima i par kritika! (TVITOVI)
Sportske.net 20.07.2019
Zvezda već ima ubedljivo vođstvo. Završeno je prvo poluvreme na ''Marakani'', Crvena zvezda protiv Javor Matisa vodi sa 2:0 u meču prvog kola Linglong Superlige Srbije. U šestom minutu prva velika prilika za Crvenu zvezdu. Marin se majstorski… »
Vesti dana »

Uživo studenti koji žele a uče osvetlili pionirski park: Bliceve usmerili u nebo da vidi cela Srbija! (foto)
Kurir pre 23 minutajoš 62 povezane

Studenti iz različitih delova Srbije stižu u Beograd: Očekuje se dolazak na Terazije
Mondo pre 10 minutajoš 40 povezanih

Slučaj novosadske železničke stanice pod lupom Evropskog javnog tužilaštva
BBC News pre 59 minutajoš 35 povezanih