Povezane vesti
Pobedio prognoze lekara i stao na noge
RTS 21.07.2019
Ishod stravične nesreće na pružnom prelazu kod Donjeg Međurova 21. decembra prošle godine je osam preminulih putnika iz autobusa koji je u sudaru sa vozom prepolovljen na pola. Teško povređeni šesnaestogodišnji Marko Lazarević, koji je zajedno sa svojim… »
"Što baš meni to da se desi": Potresna ispovest tinejdžera (16) koji je teško povređen u sudaru autobusa smrti i voza
Blic 21.07.2019
Često sanjam to što se desilo, sanjam nesreću i tako neke povezane stvari, i onda, kada se probudim, bude mi krivo i zapitam se – što baš meni to da se desi. Ovim rečima, sedam meseci nakon stravične nesreće u Donjem Međurovu, o kobnom danu ali i… »
Vesti dana »
Crno-beli su favoriti, ali... Kladionice objavile kvote za meč Partizan - Novi Pazar! Gosti nisu bez šansi!
Kurir pre 55 minutajoš 5 povezanih
Zaplenjena marihuana i kokain u Nišu: Policija prilikom pretresa stana 32-godišnjaka pronašla drogu i vagicu za precizno merenje
Kurir pre 50 minutajoš 1 povezana
Prve reči „propalog tenisera“ Novaka Đokovića nakon titule u Atini: „Ne znam odakle da počnem…“
Danas pre 5 satijoš 1 povezana
Sijarto: Dobili smo neograničeno oslobađanje od sankcija SAD za ruski gas i naftu
Blic pre 5 satijoš 1 povezana