Povezane vesti
Šeron Stoun o životu posle moždanog udara, sedam dugih godina
RTS 21.07.2019
Uprkos brojnim uspesima, glumica Šeron Stoun prošla je i kroz teška životna razdoblja. Doživela je 2001. godine moždani udar. Život joj je visio o koncu, jer se kasno javila u bolnicu. „Mislim da niko ne shvata koliko je moždani udar opasan za žene i šta… »
Dali su joj male šanse da preživi: Glumica se izborila sa infarktom, a nakon sedam godina je prvi put ispričala baš sve
Blic 21.07.2019
Slavna glumica Šeron Stoun 2001. godine doživela je moždani udar, a sada je otvorila dušu i sa javnošću podelila svoje iskustvo. Navela je da joj je život visio o koncu jer se kasno javila u bolnicu. - Mislim da niko ne shvata koliko je moždani udar… »
Šeron Stoun: Trebalo mi je sedam godina da se oporavim od moždanog udara
N1 Info 21.07.2019
Glumica Šeron Stoun u intervjuu za časopis Variety govorila je o tome koliko joj je bio težak oporavak nakon što je 2001. imala moždani udar. Navela je da joj je život visio o koncu jer se kasno javila u bolnicu. "Mislim da niko ne shvata koliko je… »
Vesti dana »
'Sloboda studentima', obeležavanje Dana studenata u Beogradu
Slobodna Evropa pre 42 minutajoš 13 povezanih
Oboren američki borbeni avion iznad Irana, Teheran nudi nagradu za nestalog pilota
BBC News pre 22 minutajoš 42 povezane
Promenljivo, ali toplije vreme u Srbiji: Na jugu kiša ujutru, temperature do 19 stepeni
Glas juga pre 2 satajoš 24 povezane