Povezane vesti
Šeron Stoun o životu posle moždanog udara, sedam dugih godina
RTS 21.07.2019
Uprkos brojnim uspesima, glumica Šeron Stoun prošla je i kroz teška životna razdoblja. Doživela je 2001. godine moždani udar. Život joj je visio o koncu, jer se kasno javila u bolnicu. „Mislim da niko ne shvata koliko je moždani udar opasan za… »
Dali su joj male šanse da preživi: Glumica se izborila sa infarktom, a nakon sedam godina je prvi put ispričala baš sve
Blic 21.07.2019
Slavna glumica Šeron Stoun 2001. godine doživela je moždani udar, a sada je otvorila dušu i sa javnošću podelila svoje iskustvo. Navela je da joj je život visio o koncu jer se kasno javila u bolnicu. - Mislim da niko ne shvata koliko je moždani… »
Šeron Stoun: Trebalo mi je sedam godina da se oporavim od moždanog udara
N1 Info 21.07.2019
Glumica Šeron Stoun u intervjuu za časopis Variety govorila je o tome koliko joj je bio težak oporavak nakon što je 2001. imala moždani udar. Navela je da joj je život visio o koncu jer se kasno javila u bolnicu. "Mislim da niko ne shvata koliko je… »
Vesti dana »
BLOG UŽIVO Beogradski studenti stigli u Novi Sad: Na Varadinskom mostu akademci razmenili zastave univeziteta
Nova pre 24 minutajoš 18 povezanih
Krivične prijave protiv dvojice mladića zbog napada na vršnjaka u Subotici
Danas pre 3 satajoš 39 povezanih
Europol otrkrio tajnu vezu novosadskog SNS-a sa kriminalnim klanovima i nasilnim huliganskim grupama
Luftika pre 10 satijoš 7 povezanih
Nacionalna organizacija potrošača Srbije: Komisija za zaštitu konkurencije ne radi svoj posao
Novi magazin pre 5 satijoš 23 povezane