Povezane vesti

Danas je moj 1368. Dan borbe protiv raka! Poslednji tekst pokojne misice Dijane kida srce! Imala je samo jedan savet i molila…

Danas je moj 1368. Dan borbe protiv raka! Poslednji tekst pokojne misice Dijane kida srce! Imala je samo jedan savet i molila…

Kurir 23.07.2019
Dijana Milojković preminula je u 33. godini posle teške bolesti a tokom svoje najteže bitke imala veliku podršku ljudi, ali je i ona svima koji dele muku kakvu je ona imala, davala snagu i savete. Dijana je, u želji da je što već broj ljudi čuje… »
"Danas je moj 1368.: Dan borbe protiv raka!" Poslednja javna poruka preminule misice Dijane Milojković para dušu

"Danas je moj 1368.: Dan borbe protiv raka!" Poslednja javna poruka preminule misice Dijane Milojković para dušu

Blic 23.07.2019
Misica Dijana Milojković je juče zauvek zaklopila oči nakon duge i teške borbe, a sahrana je zakazana za četvrtak u Ćupriji. Dijana je od trenutka kada joj je otkrivena teška bolest do skoro poslednjeg časa pisala blog u kojem je pomagala i sebi i… »
Misica Dijana Milojković je pre samo mesec dana bila presrećna, a onda je sve krenulo po zlu: Poslednjih nedelja samo je…

Misica Dijana Milojković je pre samo mesec dana bila presrećna, a onda je sve krenulo po zlu: Poslednjih nedelja samo je…

Blic 23.07.2019
Mnogo puta smo čuli da je vreme relativan pojam. Nekada nam mesec dana traje kao večnost, nekada prođe za tren. Istinu o tome kako je provela poslednje dane i o čemu je razmišljala Dijana je ponela sa sobom, a samo njena porodica zna koliko su bili… »

Vesti dana »