Povezane vesti
Ispovest slađane koja je ostala zaglavljena ispod bmw kada se zakucao u kafić na Dorćolu! Bila sam na korak od smrti! Ležala…
Kurir 23.07.2019
Slađana Maksimović povređena je 27. juna u stravičnoj nesreći kada je vozač "bmw-a" uleteo u baštu kafića na Dorćolu dok je tu sedela s mužem i ćerkicom. Ona je sa suprugom Stefanom i njihovom dvoipogodišnjom ćerkom planirala da provede porodično popodne… »
"Ćerkica se plaši da izađe na ulicu": Ispovest Slađane koju je sa porodicom pokosio auto kada se zakucao u kafić na Dorćolu…
Blic 23.07.2019
"Osetila sam nemoć dok sam nepomično ležala ispod automobila i gledala kako moje dete plače..." Ovako za "Blic" započinje priču Slađana Maksimović, koja je pre nepunih mesec dana povređena u stravičnoj nesreći kada je vozač "bmw-a" uleteo u baštu kafića… »
Vesti dana »
Evropski vozači mogli bi da plate 220 evra više godišnje za gorivo zbog skupe nafte
RTV pre 3 satajoš 34 povezane
Hamnei poručio da će 'Ormuski moreuz ostati zatvoren', Amerika već potrošila više od 11 milijardi dolara
BBC News pre 16 minutajoš 24 povezane
BLOG UŽIVO Prva poruka novog vrhovnog vođe Irana: Izrael tvrdi da je pogodio iranski kompleks za razvoj nuklearnog oružja
Nova pre 35 minutajoš 49 povezanih
Teheran preti Balkanu: Mediji iz regiona objavili koje su potencijalne mete Irana
Mondo pre 26 minutajoš 62 povezane