Повезане вести

"Сломила сам руку,: а и крвна слика ми се погоршала" Мисица Дијана Милојковић је имала потешкоће неколико месеци пред крај…

"Сломила сам руку,: а и крвна слика ми се погоршала" Мисица Дијана Милојковић је имала потешкоће неколико месеци пред крај…

Блиц 23.07.2019
Мисица Дијана Милојковић која се борила са опаком болешћу неколико месеци пред крај живота је испричала да има бројне здравствене потешкоће. Њена борба за живот почела је када је имала само 27. година када је сазнала страшну… »
Плаче у тишини: Неколико сати након смрти Дијане Милојковић, Стефан Карић отишао на Острог, призор слама срце (видео)

Плаче у тишини: Неколико сати након смрти Дијане Милојковић, Стефан Карић отишао на Острог, призор слама срце (видео)

Блиц 23.07.2019
Мисица Дијана Милојковић (33) била је велика љубав Стефана Карића који не може да се помири са тим да је више нема. Неколико сати након што је сазнао да је његова некадашња девојка Дијана изгубила битку са опаком болешћу… »
Био је њена највећа подршка, ошишао се због ње! Стефан Карић чим је чуо за Дијанину смрти отишао у највећу српску светињу…

Био је њена највећа подршка, ошишао се због ње! Стефан Карић чим је чуо за Дијанину смрти отишао у највећу српску светињу…

Курир 23.07.2019
Стефан Карић, бивши дечко преминуле манекенке Дијане Милојковић, за њену смрт је сазнао у Црној Гори, а неколико сати касније објавио је снимак на којем се чује како плаче док иде ка манастиру Острог. Нешто пре тога Стефан је… »
ИСПЛИВАО ПОТРЕСАН СНИМАК СТЕФАНА КАРИЋА! Након знака од ПОКОЈНЕ МИСИЦЕ, отишао на Острог!

ИСПЛИВАО ПОТРЕСАН СНИМАК СТЕФАНА КАРИЋА! Након знака од ПОКОЈНЕ МИСИЦЕ, отишао на Острог!

Свет & Скандал 23.07.2019
Стефан Карић након сазнања да је његова бивша девојка, мисица Дијана Милојковић изгубила битку за живот након тешке борбе против најстрашније болести, на свом инстаграм профилу емотивним видеом и поруком опростио се од ње… »

Вести дана »