Povezane vesti
Netanjahu: Iran "samo čeka" da moji protivnici dođu na vlast
N1 Info 23.07.2019
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu izjavio je da Iran "samo čeka" da njegovi politički protivnici iz partije centra Plavo i belo dođu na vlast, tvrdeći da će oni biti umereniji prema Teheranu nego što je on bio. "Da nije bilo akcija koje smo mi… »
Netanjahu: Iran čeka da moji protivnici dođu na vlast
Novi magazin 23.07.2019
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu izjavio je da Iran "samo čeka" da njegovi politički protivnici iz partije centra Plavo i belo dođu na vlast, tvrdeći da će oni biti umereniji prema Teheranu nego što je on bio. "Da nije bilo akcija koje smo mi… »
Netanyahu: Iran čeka da moji protivnici dođu na vlast
Al Jazeera 23.07.2019
‛Niko ne zna šta će se desiti. Oni samo čekaju, čekaju na naše protivnike’, rekao je premijer Izraela. Premijer Izraela Benjamin Netanyahu izjavio je da Iran "samo čeka" da njegovi politički protivnici iz partije centra Plavo i bijelo dođu na… »
Vesti dana »
Iran i Egipat pozdravili primirje između Izraela i Hezbolaha, oglasili se i Huti
Blic pre 1 satjoš 28 povezanih
Dobijem reč da govorim o nikad većem budžetu a marinika unosi vino da me gađa po nalogu đilasa Premijer Vučević o sramnim scenama u Skupštini u režiji opozicije
Kurir pre 5 minutajoš 21 povezana
Rusija nastavlja dovođenje raketnog sistema "Sarmat" sa nuklearnim bojevim glavama u pripravnost
Euronews pre 29 minutajoš 15 povezanih
Meksiko uzvraća udarac! Uvodi carine Americi: "Niko neće pobediti u trgovinskom ratu"
Blic pre 5 minutajoš 7 povezanih
Aktivisti koji se protive rušenju Starog savskog mosta prosuli šut ispred Skupštine Beograda
Insajder pre 17 minutajoš 4 povezane