Povezane vesti
Netanjahu: Iran "samo čeka" da moji protivnici dođu na vlast
N1 Info 23.07.2019
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu izjavio je da Iran "samo čeka" da njegovi politički protivnici iz partije centra Plavo i belo dođu na vlast, tvrdeći da će oni biti umereniji prema Teheranu nego što je on bio. "Da nije bilo akcija koje smo mi… »
Netanjahu: Iran čeka da moji protivnici dođu na vlast
Novi magazin 23.07.2019
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu izjavio je da Iran "samo čeka" da njegovi politički protivnici iz partije centra Plavo i belo dođu na vlast, tvrdeći da će oni biti umereniji prema Teheranu nego što je on bio. "Da nije bilo akcija koje smo mi… »
Netanyahu: Iran čeka da moji protivnici dođu na vlast
Al Jazeera 23.07.2019
‛Niko ne zna šta će se desiti. Oni samo čekaju, čekaju na naše protivnike’, rekao je premijer Izraela. Premijer Izraela Benjamin Netanyahu izjavio je da Iran "samo čeka" da njegovi politički protivnici iz partije centra Plavo i bijelo dođu na… »
Vesti dana »

Studenti u blokadi marširaju ka Beogradu - akcija "Sindikati, ili ste uz nas, ili ste bez nas"
RTV pre 11 minutajoš 29 povezanih

Beograd: Prosvetari pokušali da dostave zahteve reprezentativnim sindikatima, niko ih nije primio
Beta pre 7 satijoš 14 povezanih

Studenti u blokadi: Protest u Beogradu nije "finalni skup", neka niko ne misli da je to kraj
Radio 021 pre 9 satijoš 11 povezanih

Anketna komisija: Kinezi bi zbog kršenja ugovora mogli da traže momentalno vraćanje kredita od milijardu dolara
Forbes pre 7 satijoš 8 povezanih

Tramp: SAD će odgovoriti na uzvratne carine koje je uvela EU na čelik i aluminijum
Euronews pre 2 satajoš 54 povezane