Povezane vesti
Netanjahu: Iran "samo čeka" da moji protivnici dođu na vlast
N1 Info 23.07.2019
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu izjavio je da Iran "samo čeka" da njegovi politički protivnici iz partije centra Plavo i belo dođu na vlast, tvrdeći da će oni biti umereniji prema Teheranu nego što je on bio. "Da nije bilo akcija koje smo mi… »
Netanyahu: Iran čeka da moji protivnici dođu na vlast
Al Jazeera 23.07.2019
‛Niko ne zna šta će se desiti. Oni samo čekaju, čekaju na naše protivnike’, rekao je premijer Izraela. Premijer Izraela Benjamin Netanyahu izjavio je da Iran "samo čeka" da njegovi politički protivnici iz partije centra Plavo i bijelo dođu na vlast… »
Netanjahu: Iran čeka da moji protivnici dođu na vlast
Novi magazin 23.07.2019
Premijer Izraela Benjamin Netanjahu izjavio je da Iran "samo čeka" da njegovi politički protivnici iz partije centra Plavo i belo dođu na vlast, tvrdeći da će oni biti umereniji prema Teheranu nego što je on bio. "Da nije bilo akcija koje smo mi… »
Vesti dana »

(BLOG) Poslanici nastavili sednicu: Rasprava o predlogu zakona o legalizaciji objekata i projektu EXPO
N1 Info pre 13 minutajoš 38 povezanih

Nis i dalje na udaru sankcija! Janaf ipak dobio licencu za produženje transporta nafte, evo kakav je plan
Kurir pre 8 minutajoš 37 povezanih

Putnički vozovi krenuli brzom prugom Beograd-Subotica – do kada su karte besplatne i koji je red vožnje
RTS pre 38 minutajoš 28 povezanih

"Da nas nije odveo na Kosovo i mi bismo završili u jami" Šotrina životna priča je kao najtragičniji film
Kurir pre 58 minutajoš 70 povezanih