Povezane vesti
Sećanje na srpsku "Apolo sedmorku"
RTV 23.07.2019
BEOGRAD - "Čast mi je da sam ovde u ime mojih kolega", izjavio je u Srpskoj akademiji nauka i umetnosti Dejvid Vujić, član tima "Srpski sedam", koji je pružio značajan doprinos svemirskoj misiji "Apolo 11". Dejvid Vujić razgovarao je i sa… »
Ponosni na srpsku sedmorku:Vujić pričao anegdote Vučiću
Mondo 23.07.2019
Dejvid Vujić iz "srpske Apolo sedmorke" učinio je mnogo na približavanju Srbije i Amerike, izjavio je danas Predsednik Srbija Aleksandar Vučić. Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Predsednik se prilikom susreta zahvalio Vujiću i ukazao koliko je Srbija… »
Marinković: Promeniti propagandu o Srbiji,odnos sa SAD važan
Dnevnik 23.07.2019
BEOGRAD: Potpredsednik Skupštine Srbije Vladimir Marinković kaže da je Srbija danas partner Sjedinjenim Američkim Državama (SAD), navodeći da je te odnose "resetovao" predsednik Aleksandar Vučić, a poručuje da treba raditi i na promeni propagande… »
Vesti dana »
Studenti stigli u Staru Pazovu, građani ih dočekali večerom i vatrometom
Beta pre 18 minutajoš 49 povezanih
BLOG Srbija za studente: Praznik ljubavi i solidarnosti, podrška stiže sa svih strana. Uključite se i Vi!
Nova pre 2 satajoš 32 povezane
Tragedija u Americi: Sudar vojnog helikoptera i putničkog aviona - preko 30 poginulih (foto / video)
Pravda pre 5 satijoš 51 povezana
Ljubimac mu spasio život! Mladić neverovatnim spletom okolnosti izbegao sigurnu smrt u nesreći koja je užasnula svet (foto, video)
Kurir pre 30 minutajoš 61 povezana
U Tužilaštvu u Beogradu završena saslušanja studenata FDU koji su napadnuti prošlog novembra
Beta pre 2 satajoš 36 povezanih