Povezane vesti
Sećanje na srpsku "Apolo sedmorku"
RTV 23.07.2019
BEOGRAD - "Čast mi je da sam ovde u ime mojih kolega", izjavio je u Srpskoj akademiji nauka i umetnosti Dejvid Vujić, član tima "Srpski sedam", koji je pružio značajan doprinos svemirskoj misiji "Apolo 11". Dejvid Vujić razgovarao je i sa… »
Ponosni na srpsku sedmorku:Vujić pričao anegdote Vučiću
Mondo 23.07.2019
Dejvid Vujić iz "srpske Apolo sedmorke" učinio je mnogo na približavanju Srbije i Amerike, izjavio je danas Predsednik Srbija Aleksandar Vučić. Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Predsednik se prilikom susreta zahvalio Vujiću i ukazao koliko je Srbija… »
Marinković: Promeniti propagandu o Srbiji,odnos sa SAD važan
Dnevnik 23.07.2019
BEOGRAD: Potpredsednik Skupštine Srbije Vladimir Marinković kaže da je Srbija danas partner Sjedinjenim Američkim Državama (SAD), navodeći da je te odnose "resetovao" predsednik Aleksandar Vučić, a poručuje da treba raditi i na promeni propagande… »
Vesti dana »

Upaljen narandžasti meteo alarm, danas na udaru ovaj deo Srbije! Rhmz objavio upozorenje, evo do kada će padati kiša
Kurir pre 2 satajoš 24 povezane

Nemačka ambasadorka: Studenti žele institucije koje funkcionišu, to je želja svih normalnih ljudi
Beta pre 1 satjoš 6 povezanih

Lajen: Carine su porezi, loše za preduzeća, gore za potrošače u SAD i EU; Tramp planira da objavi recipročne carine
RTV pre 1 satjoš 15 povezanih

"Jadar" kao mogući strateški projekat EU: Koje benefite nudi Evropa, a šta (ne) žele građani Srbije
Insajder pre 3 satajoš 3 povezane