Povezane vesti
Irma Serjanić priznala da je Ivan Marinković pokušao da je SILUJE u Parovima!
Svet & Skandal 23.07.2019
Irma Sejranić , pevačica i bivša učesnica rijalitija “Parovi” je u rijalitiju doživela strašnu dramu. Njena simpatija Darijo Šogorović šutnuo ju je u predelu genitalija i naneo povrede, od kojih se oporavlja. Ona još uvek nije sigurna kakve su sve… »
Šutnuo me je u vaginu, krvarila sam 20 dana! Šokantna Irmina ispovest iz Parova: Dariju sam bila paravan, a on me je odvukao i…
Kurir 23.07.2019
Irma Sejranić mnogo je ljuta na svoju rijaliti-simpatiju Darija Šogorovića jer ju je šutnuo u genitalije i naneo joj povrede, od kojih da oporavlja. Pevačica i bivša učesnica rijalitija "Parovi" na TV Hepi ne može da dođe sebi zbog ga što je prošla za… »
Vesti dana »

Slobodni i pobunjeni univerziteti: Zahtevamo ostavke ministra prosvete i rektorke DUNP-a
Insajder pre 24 minutajoš 69 povezanih

Zaposleni i uprava ušli u zgradu Državnog univerziteta u Novom Pazaru, studenti tvrde da su izbačeni
RTS pre 4 satijoš 59 povezanih

Oleksandriju očekuje dupke pun stadion u Humskoj! „Grobari“ će crno-belima dati jak vetar u leđa
Dnevnik pre 19 minutajoš 29 povezanih

NIS kao tačka geopolitičkog pritiska: Srbija dobila peto odlaganje sankcija, ali svejedno trpi posledice
Euronews pre 3 satajoš 40 povezanih

U Srbiji sutra suvo uz postepeno smanjenje oblačnosti, temperatura do 28 stepeni
NIN pre 5 satijoš 42 povezane