Povezane vesti
Vučić: Pozvaćemo svetske institucije da provere birački spisak u Srbiji
Beta 23.07.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će država pozvati predstavnike relevantnih medjunarodnih institucija da dodju u Srbiju "pet-šest meseci" pre održavanja izbora kako bi proverili birački spisak i utvrdili, kako je rekao, "da li nešto… »
Predsednik Vučić otvoreno: Imam dokaze su Tomislava Nikolića i mene prisluškivali dok smo bili u opoziciji
Kurir 23.07.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da raspolaže dokazima da su Tomislava Nikolića i njega prisluškivali "sve vreme" dok su bili u opoziciji. On je odbacio navode lidera Saveza za Srbiju da ih pripadnici MUP-a prate i prisluškuju… »
Predsednik: Pozvaćemo OEBS, da provere biračke spiskove
Mondo 23.07.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras da će premijerka Ana Brnabić uskoro pozvati Kancelariju za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR) OEBS-a da dođe u Srbiju i proveri izborne uslove. Foto: Mondo/Stefan Stojanović "Mi ćemo da… »
Predsednik Vučić, bog da poživi moje političke protivnike: Mene i Nikolića prisluškivali sve vreme dok smo bili u opoziciji…
Kurir 23.07.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govori večeras u Nacionalnom dnevniku o aktuelnim političkim temama. On se obraća povodom napada na njega i njegove saradnike. 19.13 - Naravno da su ljudi bili na Mesecu. Oko 400 ljudi je učestvovali u tome, zamislite… »
Vesti dana »
Žestoki ruski napad na Harkov: Ima mrtvih i povređenih, među njima i deca
Blic pre 22 minutajoš 30 povezanih
Otkriven uzrok tragedije na Elbrusu: Ruski spasioci otkrili šta je prethodilo pogibiji alpinista iz BiH
Večernje novosti pre 3 satajoš 48 povezanih
Uhapšen Kragujevčanin osumnjičen da je preko Fejsbuka pretio smrću predsedniku Srbije
iKragujevac pre 12 minutajoš 22 povezane
Štrajk grčkih carinikaa prelazima sa Severnom Makedonijom najavljen za sutra
Beta pre 17 minutajoš 26 povezanih
Izraelski premijer najavio dolazak u Njujork i odbacio optužbe Međunarodnog krivičnog suda
Politika pre 1 satjoš 32 povezane