Povezane vesti

Vučić: Pozvaćemo svetske institucije da provere birački spisak u Srbiji

Vučić: Pozvaćemo svetske institucije da provere birački spisak u Srbiji

Beta 23.07.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će država pozvati predstavnike relevantnih medjunarodnih institucija da dodju u Srbiju "pet-šest meseci" pre održavanja izbora kako bi proverili birački spisak i utvrdili, kako je rekao, "da li… »
Predsednik Vučić, bog da poživi moje političke protivnike: Mene i Nikolića prisluškivali sve vreme dok smo bili u…

Predsednik Vučić, bog da poživi moje političke protivnike: Mene i Nikolića prisluškivali sve vreme dok smo bili u…

Kurir 23.07.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govori večeras u Nacionalnom dnevniku o aktuelnim političkim temama. On se obraća povodom napada na njega i njegove saradnike. 19.13 - Naravno da su ljudi bili na Mesecu. Oko 400 ljudi je učestvovali u tome… »
Predsednik: Pozvaćemo OEBS, da provere biračke spiskove

Predsednik: Pozvaćemo OEBS, da provere biračke spiskove

Mondo 23.07.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je večeras da će premijerka Ana Brnabić uskoro pozvati Kancelariju za demokratske institucije i ljudska prava (ODIHR) OEBS-a da dođe u Srbiju i proveri izborne uslove. Foto: Mondo/Stefan Stojanović "Mi… »
Predsednik Vučić otvoreno: Imam dokaze su Tomislava Nikolića i mene prisluškivali dok smo bili u opoziciji

Predsednik Vučić otvoreno: Imam dokaze su Tomislava Nikolića i mene prisluškivali dok smo bili u opoziciji

Kurir 23.07.2019
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da raspolaže dokazima da su Tomislava Nikolića i njega prisluškivali "sve vreme" dok su bili u opoziciji. On je odbacio navode lidera Saveza za Srbiju da ih pripadnici MUP-a prate i prisluškuju… »

Vesti dana »