Повезане вести

Вучић: Позваћемо светске институције да провере бирачки списак у Србији

Вучић: Позваћемо светске институције да провере бирачки списак у Србији

Бета 23.07.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да ће држава позвати представнике релевантних медјународних институција да додју у Србију "пет-шест месеци" пре одржавања избора како би проверили бирачки списак и утврдили… »
Председник Вучић отворено: Имам доказе су Томислава Николића и мене прислушкивали док смо били у опозицији

Председник Вучић отворено: Имам доказе су Томислава Николића и мене прислушкивали док смо били у опозицији

Курир 23.07.2019
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да располаже доказима да су Томислава Николића и њега прислушкивали "све време" док су били у опозицији. Он је одбацио наводе лидера Савеза за Србију да их припадници МУП-а… »
Председник: Позваћемо ОЕБС, да провере бирачке спискове

Председник: Позваћемо ОЕБС, да провере бирачке спискове

Мондо 23.07.2019
Председник Србије Александар Вучић најавио је вечерас да ће премијерка Ана Брнабић ускоро позвати Канцеларију за демократске институције и људска права (ОДИХР) ОЕБС-а да дође у Србију и провери изборне услове. Фото: Мондо/Стефан… »
Председник Вучић, бог да поживи моје политичке противнике: Мене и Николића прислушкивали све време док смо били у опозицији…

Председник Вучић, бог да поживи моје политичке противнике: Мене и Николића прислушкивали све време док смо били у опозицији…

Курир 23.07.2019
Председник Србије Александар Вучић говори вечерас у Националном дневнику о актуелним политичким темама. Он се обраћа поводом напада на њега и његове сараднике. 19.13 - Наравно да су људи били на Месецу. Око 400 људи је… »

Вести дана »