Повезане вести

(ВИДЕО) “Добио сам савет да уопште не одговарам на питања”: Харадинај се бранио ћутањем у Хагу

(ВИДЕО) “Добио сам савет да уопште не одговарам на питања”: Харадинај се бранио ћутањем у Хагу

Недељник 24.07.2019
Фото Профимедиа У Специјализованом тужилаштву у Хагу завршено је саслушање премијера привремених приштинских институција у оставци Рамуша Харадинаја. Радио Слободна Европа извештава да се Харадинај бранио ћутањем. Казао је да… »
Огласио се Харадинај после саслушања у Хагу

Огласио се Харадинај после саслушања у Хагу

Вести онлине 24.07.2019
После саслушања пред Специјализованим тужилаштвом, Рамуш Харадинај је у изјави на српском језику прецизирао да се пред тужиоцем бранио ћутањем. – Добио сам правни савет да уопште не износим своју одбрану и не одговарам на… »
Харадинај испитан у Хагу, бранио се ћутањем

Слободна Европа 24.07.2019
Косовски премијер у оставци Рамуш Харадинај бранио се данас ћутњом и тако завршио данашње испитивање пред Специјализованим тужилаштвом у Хагу у својству осумњиченог. Казао је да не очекује оптужницу. "Данас сам се јавио као… »
Завршено саслушање Харадинаја, забрањено му да прича...

Завршено саслушање Харадинаја, забрањено му да прича...

Дневник 24.07.2019
ХАГ: У Специјализованом тужилаштву у Хагу завршено је саслушање премијера привремених приштинских институција у оставци Рамуша Харадинаја. Он је новинарима испред зграде тужилаштва рекао да је на саслушање позван као… »
Рамуш ни реч о злочинима

Рамуш ни реч о злочинима

Вечерње новости 24.07.2019
У Специјалном тужилаштву са седиштем у Хагу бивши лидер ОВК у среду се задржао краће од сат. Вучић: Не треба да сањамо да ћемо добити правду. ПРЕМИЈЕР привремених приштинских институција у оставци Рамуш Харадинај у среду се… »

Н1 Инфо 24.07.2019
Косовски премијер у оставци Рамуш Харадинај бранио се ћутањем и тако је завршено његово данашње испитивање пред Специјализованим тужилаштвом у Хагу у својству осумњиченог, јавља Радио Слободна Европа (РСЕ). Извор: Тањуг/ТВ… »
Харадинај се из Хага враћа највероватније сутра?

Харадинај се из Хага враћа највероватније сутра?

Дневник 24.07.2019
ВАШИНГТОН: Заменик министра финансија привремених институција у Приштини Фатмир Гаши, који је уједно и функционер Алијансе за будућност Косова, изјавио је да ће се лидер те странке и премијер у оставци Рамуш Харадинај… »
Гаши: Харадинај највероватније сутра на Косову

Гаши: Харадинај највероватније сутра на Косову

Глас Америке 24.07.2019
Заменик министра финансија у влади Косова Фатмир Гаши, који је уједно и званичник Алијансе за будућност Косова, изјавио је за Глас Америке да ће се лидер његове партије Рамуш Харадинај највероватније сутра вратити на Косово… »
Огласио се Харадинај после саслушања у Хагу: На Твитеру је оставио ову политичку поруку и то о такозваној војсци Косова (фото)…

Огласио се Харадинај после саслушања у Хагу: На Твитеру је оставио ову политичку поруку и то о такозваној војсци Косова (фото)…

Курир 24.07.2019
Након што је данас саслушан пред Специјализованим тужилаштвом у Хагу, премијер привремених приштинских институција у оставци Рамуш Харадинај огласио се на Твитеру, где је честитао Марку Есперу на томе што је потврђен за новог… »
Харадинај се данас на саслушању у Хагу бранио ћутањем

Харадинај се данас на саслушању у Хагу бранио ћутањем

Инсајдер 24.07.2019
Саслушање Рамуша Харадинаја, косовског премијера у оставци, завршено је у Специјалном тужилаштву у Хагу. Како је објавила Радио Слободна Европа, Харадинај који има статус осумњиченог бранио се ћутањем. “Данас сам се јавио као… »
Харадинај: Враћам се и спреман сам за изборе

Харадинај: Враћам се и спреман сам за изборе

Нови магазин 24.07.2019
Премијер Косова у оставци Рамуш Харадинај изјавио је данас, после исказа пред тужиоцима Специјалног суда за злочине ОВК у Хагу, да се враћа на Косово и да је спреман за ванредне изборе. "Бранио сам се ћутањем. Закон ми… »
Харадинај НЕ зна зашто је у Хагу: Ћутао сам, имам право

Харадинај НЕ зна зашто је у Хагу: Ћутао сам, имам право

Мондо 24.07.2019
Рамуша Харадинаја, који је у уторак стигао у Хаг, данас је саслушавао специјални тужилац суда за злочине које су починили бивши припадници ОВК над српским и неалбанским становништвом. "Нису ми рекли зашто су ме звали", тврди. У… »
Приштински медији: Амбасаде великих сила уздржане по питању избора на Косову

Приштински медији: Амбасаде великих сила уздржане по питању избора на Косову

Блиц 24.07.2019
Седам дана од непозиве оставке премијера привремених приштинских институција, Рамуша Харадинаја, који ће данас као осумњичени бити саслушан у Специјалном суду у Хагу о злочинима које је починила тзв. ОВК над Србима И другим… »
Краснићи: Испунио сам своју законску обавезу

Краснићи: Испунио сам своју законску обавезу

Вечерње новости 24.07.2019
Бивши председник скупштине тзв. Косова Јакуп Краснићи изјавио је новинарима после саслушања у Хагу да је одазивањем на позив тужилаштва испунио законску обавезу. Бивши председник скупштине тзв. Косова Јакуп Краснићи изјавио је… »
Харадинај ћутао пред судом у Хагу

Харадинај ћутао пред судом у Хагу

РТС 24.07.2019
У Специјалном суду за ратне злочине које су починили припадници ОВК са седиштем у Хагу саслушан је премијер приштинских институција у оставци, Рамуш Харадинај, који је позив добио као осумњичени. Харадинај је новинарима испред… »
Рамуш провоцира и из хага: Пред тужиоцем ћутао на албанском, а кад је изашао проговорио на српском! Ево шта је рекао о…

Рамуш провоцира и из хага: Пред тужиоцем ћутао на албанском, а кад је изашао проговорио на српском! Ево шта је рекао о…

Курир 24.07.2019
Рамуш Харадинај, након саслушања у Специјалном тужилаштву, изјавио је медијима не зна шта је тачно позван. "Тражили смо објашњења, али их нисмо добили о сумњама о мојој улози у ОВК, нисмо добили детаљније информације. Ја… »
Саслушан рамуш Харадинај! Обратио се новинарима на српском језику! (Курир ТВ)

Саслушан рамуш Харадинај! Обратио се новинарима на српском језику! (Курир ТВ)

Курир 24.07.2019
Саслушање Рамуша Харадинаја завршено је у Специјалном суду за злочине ОВК у Хагу после сат и по времена. Харадинај је, након саслушања рекао да му је тужилаштво забранило да говори о току испитивања, али се ипак кратко обратио… »
Рамуш Харадинај јутрос погнуте главе ушао у Специјални Суд у Хагу, саслушање завршено: Саслушаван скоро сат и по, не сме да…

Рамуш Харадинај јутрос погнуте главе ушао у Специјални Суд у Хагу, саслушање завршено: Саслушаван скоро сат и по, не сме да…

Курир 24.07.2019
По уласку у зграду суда, одмах је спроведен код судије на саслушање. Пре њега саслушан Јакуп Краснићи. БЕОГРАД/ХАГ - Рамуш Харадинај стигао је јутрос у Специјални суд за злочине у Хагу које су починили бивши припадници ОВК… »
Харадинај: Забрањено ми је да говорим После око сат времена завршено саслушање осумњиченог за ратне злочине у Хагу (видео)…

Харадинај: Забрањено ми је да говорим После око сат времена завршено саслушање осумњиченог за ратне злочине у Хагу (видео)…

Блиц 24.07.2019
Саслушање Рамуша Харадинаја завршено је после око сат времена у Специјалном суду за злочине ОВК у Хагу. Харадинај је, након саслушања, рекао да му је тужилаштво забранило да говори о току испитивања. Харадинај је из зграде… »
Харадинај саслушан, бранио се ћутањем

Харадинај саслушан, бранио се ћутањем

Радио 021 24.07.2019
Косовски премијер у оставци Рамуш Харадинај испитан је данас пред Специјализованим тужилаштвом у Хагу у својству осумњиченог и бранио се ћутањем, известила је Радио слободна Европа (РСЕ). Харадинај је нешто пре 10 часова ушао у… »
Завршено саслушање Харадинаја, Тужилаштво му забранило да говори о току испитивања

Завршено саслушање Харадинаја, Тужилаштво му забранило да говори о току испитивања

Спутник 24.07.2019
У Специјализованом тужилаштву у Хагу завршено је саслушање премијера привремених приштинских институција у оставци Рамуша Харадинаја. Харадинај је новинарима испред зграде Тужилаштва рекао да је на саслушање позван као… »
Прпа, бато! Харадинај схватио да је сада густо: Спремио 11 милиона евра за одбрану и узео најбољег ирског адвоката!

Прпа, бато! Харадинај схватио да је сада густо: Спремио 11 милиона евра за одбрану и узео најбољег ирског адвоката!

Курир 24.07.2019
Ратни злочинац Рамуш Харадинај, који је у петак поднео оставку на место "косовског премијера", већ је спремио 11 милиона евра за одбрану пред Судом за ОВК у Хагу, где би данас требало да буде саслушан у својству осумњиченог за… »
Харадинај отпутовао у Хаг авионом Беџета Пацолија

Харадинај отпутовао у Хаг авионом Беџета Пацолија

Данас 23.07.2019
Некадашњи регионални командант Ослободилачке војске Косова Рамуш Харадинај отпутовао је за Хаг, где ће га у среду саслушати истражитељи Специјалног суда за злочине ОВК, јавља приштински Блиц, преноси Радио-телевизија Србије… »

Вести дана »