Povezane vesti
(VIDEO) “Dobio sam savet da uopšte ne odgovaram na pitanja”: Haradinaj se branio ćutanjem u Hagu
Nedeljnik 24.07.2019
Foto Profimedia U Specijalizovanom tužilaštvu u Hagu završeno je saslušanje premijera privremenih prištinskih institucija u ostavci Ramuša Haradinaja. Radio Slobodna Evropa izveštava da se Haradinaj branio ćutanjem. Kazao je da ne očekuje optužnicu. On… »
Oglasio se Haradinaj posle saslušanja u Hagu
Vesti online 24.07.2019
Posle saslušanja pred Specijalizovanim tužilaštvom, Ramuš Haradinaj je u izjavi na srpskom jeziku precizirao da se pred tužiocem branio ćutanjem. – Dobio sam pravni savet da uopšte ne iznosim svoju odbranu i ne odgovaram na pitanja. Time sam završio… »
Haradinaj ispitan u Hagu, branio se ćutanjem
Slobodna Evropa 24.07.2019
Kosovski premijer u ostavci Ramuš Haradinaj branio se danas ćutnjom i tako završio današnje ispitivanje pred Specijalizovanim tužilaštvom u Hagu u svojstvu osumnjičenog. Kazao je da ne očekuje optužnicu. "Danas sam se javio kao osumnjičeni kako bi obavio… »
Završeno saslušanje Haradinaja, zabranjeno mu da priča...
Dnevnik 24.07.2019
HAG: U Specijalizovanom tužilaštvu u Hagu završeno je saslušanje premijera privremenih prištinskih institucija u ostavci Ramuša Haradinaja. On je novinarima ispred zgrade tužilaštva rekao da je na saslušanje pozvan kao osumnjičeni i da mu je tužilaštvo… »
Haradinaj ispitan u Hagu, branio se ćutanjem
N1 Info 24.07.2019
Kosovski premijer u ostavci Ramuš Haradinaj branio se ćutanjem i tako je završeno njegovo današnje ispitivanje pred Specijalizovanim tužilaštvom u Hagu u svojstvu osumnjičenog, javlja Radio Slobodna Evropa (RSE). Izvor: Tanjug/TV Prva, RSE, N1 Kako piše… »
Haradinaj se iz Haga vraća najverovatnije sutra?
Dnevnik 24.07.2019
VAŠINGTON: Zamenik ministra finansija privremenih institucija u Prištini Fatmir Gaši, koji je ujedno i funkcioner Alijanse za budućnost Kosova, izjavio je da će se lider te stranke i premijer u ostavci Ramuš Haradinaj najverovatnije sutra vratiti na… »
Gaši: Haradinaj najverovatnije sutra na Kosovu
Glas Amerike 24.07.2019
Zamenik ministra finansija u vladi Kosova Fatmir Gaši, koji je ujedno i zvaničnik Alijanse za budućnost Kosova, izjavio je za Glas Amerike da će se lider njegove partije Ramuš Haradinaj najverovatnije sutra vratiti na Kosovo. Gaši nije iznenađen što se… »
Oglasio se Haradinaj posle saslušanja u Hagu: Na Tviteru je ostavio ovu političku poruku i to o takozvanoj vojsci Kosova (foto)…
Kurir 24.07.2019
Nakon što je danas saslušan pred Specijalizovanim tužilaštvom u Hagu, premijer privremenih prištinskih institucija u ostavci Ramuš Haradinaj oglasio se na Tviteru, gde je čestitao Marku Esperu na tome što je potvrđen za novog ministra odbrane SAD. -… »
Haradinaj se danas na saslušanju u Hagu branio ćutanjem
Insajder 24.07.2019
Saslušanje Ramuša Haradinaja, kosovskog premijera u ostavci, završeno je u Specijalnom tužilaštvu u Hagu. Kako je objavila Radio Slobodna Evropa, Haradinaj koji ima status osumnjičenog branio se ćutanjem. “Danas sam se javio kao osumnjičeni kako bi… »
Haradinaj: Vraćam se i spreman sam za izbore
Novi magazin 24.07.2019
Premijer Kosova u ostavci Ramuš Haradinaj izjavio je danas, posle iskaza pred tužiocima Specijalnog suda za zločine OVK u Hagu, da se vraća na Kosovo i da je spreman za vanredne izbore. "Branio sam se ćutanjem. Zakon mi zabranjuje da govorim o pitanjima… »
Haradinaj NE zna zašto je u Hagu: Ćutao sam, imam pravo
Mondo 24.07.2019
Ramuša Haradinaja, koji je u utorak stigao u Hag, danas je saslušavao specijalni tužilac suda za zločine koje su počinili bivši pripadnici OVK nad srpskim i nealbanskim stanovništvom. "Nisu mi rekli zašto su me zvali", tvrdi. U Specijalnom sudu za ratne… »
Prištinski mediji: Ambasade velikih sila uzdržane po pitanju izbora na Kosovu
Blic 24.07.2019
Sedam dana od nepozive ostavke premijera privremenih prištinskih institucija, Ramuša Haradinaja, koji će danas kao osumnjičeni biti saslušan u Specijalnom sudu u Hagu o zločinima koje je počinila tzv. OVK nad Srbima I drugim nealbancim tokom poslednjih… »
Haradinaj ćutao pred sudom u Hagu
RTS 24.07.2019
U Specijalnom sudu za ratne zločine koje su počinili pripadnici OVK sa sedištem u Hagu saslušan je premijer prištinskih institucija u ostavci, Ramuš Haradinaj, koji je poziv dobio kao osumnjičeni. Haradinaj je novinarima ispred zgrade tužilaštva rekao da… »
Ramuš provocira i iz haga: Pred tužiocem ćutao na albanskom, a kad je izašao progovorio na srpskom! Evo šta je rekao o…
Kurir 24.07.2019
Ramuš Haradinaj, nakon saslušanja u Specijalnom tužilaštvu, izjavio je medijima ne zna šta je tačno pozvan. "Tražili smo objašnjenja, ali ih nismo dobili o sumnjama o mojoj ulozi u OVK, nismo dobili detaljnije informacije. Ja poštujem svaku zakonsku… »
Saslušan ramuš Haradinaj! Obratio se novinarima na srpskom jeziku! (Kurir TV)
Kurir 24.07.2019
Saslušanje Ramuša Haradinaja završeno je u Specijalnom sudu za zločine OVK u Hagu posle sat i po vremena. Haradinaj je, nakon saslušanja rekao da mu je tužilaštvo zabranilo da govori o toku ispitivanja, ali se ipak kratko obratio novinarima na srpskom… »
Ramuš Haradinaj jutros pognute glave ušao u Specijalni Sud u Hagu, saslušanje završeno: Saslušavan skoro sat i po, ne sme da…
Kurir 24.07.2019
Po ulasku u zgradu suda, odmah je sproveden kod sudije na saslušanje. Pre njega saslušan Jakup Krasnići. BEOGRAD/HAG - Ramuš Haradinaj stigao je jutros u Specijalni sud za zločine u Hagu koje su počinili bivši pripadnici OVK. Kako se vidi na snimcima… »
Haradinaj: Zabranjeno mi je da govorim Posle oko sat vremena završeno saslušanje osumnjičenog za ratne zločine u Hagu (video)…
Blic 24.07.2019
Saslušanje Ramuša Haradinaja završeno je posle oko sat vremena u Specijalnom sudu za zločine OVK u Hagu. Haradinaj je, nakon saslušanja, rekao da mu je tužilaštvo zabranilo da govori o toku ispitivanja. Haradinaj je iz zgrade tužilaštva izašao nešto… »
Haradinaj saslušan, branio se ćutanjem
Radio 021 24.07.2019
Kosovski premijer u ostavci Ramuš Haradinaj ispitan je danas pred Specijalizovanim tužilaštvom u Hagu u svojstvu osumnjičenog i branio se ćutanjem, izvestila je Radio slobodna Evropa (RSE). Haradinaj je nešto pre 10 časova ušao u zgradu suda. Posle njega… »
Završeno saslušanje Haradinaja, Tužilaštvo mu zabranilo da govori o toku ispitivanja
Sputnik 24.07.2019
U Specijalizovanom tužilaštvu u Hagu završeno je saslušanje premijera privremenih prištinskih institucija u ostavci Ramuša Haradinaja. Haradinaj je novinarima ispred zgrade Tužilaštva rekao da je na saslušanje pozvan kao osumnjičeni i da mu je Tužilaštvo… »
Prpa, bato! Haradinaj shvatio da je sada gusto: Spremio 11 miliona evra za odbranu i uzeo najboljeg irskog advokata!
Kurir 24.07.2019
Ratni zločinac Ramuš Haradinaj, koji je u petak podneo ostavku na mesto "kosovskog premijera", već je spremio 11 miliona evra za odbranu pred Sudom za OVK u Hagu, gde bi danas trebalo da bude saslušan u svojstvu osumnjičenog za ratne zločine nad Srbima… »
Haradinaj otputovao u Hag avionom Bedžeta Pacolija
Danas 23.07.2019
Nekadašnji regionalni komandant Oslobodilačke vojske Kosova Ramuš Haradinaj otputovao je za Hag, gde će ga u sredu saslušati istražitelji Specijalnog suda za zločine OVK, javlja prištinski Blic, prenosi Radio-televizija Srbije. Haradinaj je, posle… »
Vesti dana »
Jovo Bakić na skupu u Nišu: Svaki zulumćar odgovaraće po zakonu
Radio 021 pre 45 minutajoš 19 povezanih
Dmitrijev: Tramp se pridružio onima koji smatraju da je Ukrajini potrebno rukovodstvo posvećeno miru
Sputnik pre 40 minutajoš 20 povezanih
Zvezda se mučila, ali ubedljivo slavila protiv jednog od najboljih protivnika ove sezone
Nova pre 10 minutajoš 21 povezana