Povezane vesti

Maler ponovio u Kongresu da "Tramp nije oslobođen sumnje za opstrukciju pravde"

Glas Amerike 24.07.2019
Bivši specijalni tužilac Robert Maler ponovio je na svedočenju u Odboru za pravosuđe Predstavničkog doma Kongresa da predsednika Donalda Trampa nije oslobodio sumnje za opstrukciju pravde - što je predsednik tvrdio. Maler se pojavio na dugo… »

Mueller izjavio da njegov izvještaj nije oslobodio Trumpa

Slobodna Evropa 24.07.2019
Bivši specijalni istražitelj Robert Mueller započeo je dugo očekivano svjedočenje pred komitetom Predstavničkog doma američkog Kongresa za pravosuđe rekavši zastupnicima da će biti ograničen u onome o čemu može govoriti vezano za istragu koju… »

Mueller: Rusija je željela da pobijedi Trump

Slobodna Evropa 24.07.2019
"Naša istraga je utvrdila da se ruska vlada miješala u naše izbore na sveobuhvatan i sistemski način i to bi trebalo zabrinuti svakog Amerikanca", izjavio je bivši specijalni savjetnik Robert Muler (Mueller) u srijedu pred Komitetom Predstavničkog… »

Miler: Nisam Trampa oslobodio optužbi

RTS 24.07.2019
Bivši specijalni savetnik Robert Miler, koji je istraživao umešanost Rusije u američke predsedničke izbore, rekao je da nije mogao Donalda Trampa da optuži za ometanje pravde i da tvrdnje predsednika da je to učinjeno njegovim izveštajem nisu… »

Maler: Nisam oslobodio Trampa za opstrukciju pravde

Dnevnik 24.07.2019
VAŠINGTON: Bivši specijalni savetnik Robert Maler odbacio je danas tvrdnje predsednika SAD Donalda Trampa da ga je njegova istraga oslobodila za opstrukciju pravde veznu za istragu o naporima Rusije da mu pomogne da pobedi na izborima 2016. godine… »

Maler: Nisam oslobodio Trampa za opstrukciju pravde

B92 24.07.2019
"Predsednik nije oslobođen krivice za dela koja je navodno počinio", izjavio je Maler na početku saslušanja u Kongresu, preneo je AP. Bivši specijalni savetnik Robert Maler odbacio je danas tvrdnje predsednika SAD Donalda Trampa da ga je njegova… »

Mueller: Trump nije oslobođen optužbe za opstrukciju pravde

Al Jazeera 24.07.2019
Specijalni istražitelj Mueller se pojavio na dugo očekivanom svjedočenju koje postavlja visoke uloge i za predsjednika SAD-a, i za demokrate. Bivši specijalni istražitelj američkog Ministarstva pravde Robert Mueller u srijedu je branio integritet… »

Maler: Nisam oslobodio Trampa za opstrukciju pravde

Večernje novosti 24.07.2019
Bivši specijalni savetnik Robert Maler odbacio je danas tvrdnje predsednika SAD Donalda Trampa da ga je njegova istraga oslobodila za opstrukciju pravde veznu za istragu o naporima Rusije da mu pomogne da pobedi na izborima 2016. godine. Bivši… »

Muler: Moj izveštaj nije Trampa oslobodio odgovornosti

N1 Info 24.07.2019
Bivši specijalni američki tužilac Robert Muler rekao je pred američkim Kongresom, suprotno tvrdnjama predsednika SAD, da njegov izveštaj o ruskom mešanju u predsedničke izbore 2016. godine nije Donalda Trampa potpuno oslobodio odgovornosti, a… »

Moskva ponovo demantovala umešanost u američke izbore

Novi magazin 24.07.2019
Rusija je danas ponovo demantovala svaku umešanost u američke predsedničke izbore pre saslušanja u Kongresu specijalnog tužioca Roberta Mulera o navodnoj ruskoj umešanosti tokom izbora u SAD 2016. godine. "Ne postoje dokazi koji potvrđuju da je… »

Rusija ponovo negira umešanost: Ne postoje dokazi

B92 24.07.2019
Moskva -- Rusija je danas ponovo demantovala svaku umešanost u američke predsedničke izbore. Demant je upućen pre saslušanja u Kongresu specijalnog tužioca Roberta Mulera o navodnoj ruskoj umešanosti tokom izbora u SAD 2016. godine. "Ne postoje… »

Maler pred Kongresom: Moj izveštaj ne oslobađa Trampa odgovornosti

Blic 24.07.2019
Bivši američki specijalni savetnik Robert Maler branio je danas na kongresnom saslušanju svoju istragu o aktivnostima Rusije i naglasio da nije oslobodio predsednika Donalda Trampa od odgovornosti za ometanje pravde. Maler je rekao da nije potpuno… »

Moskva ponovo demantovala umešanost u američke izbore

Danas 24.07.2019
Rusija je danas ponovo demantovala svaku umešanost u američke predsedničke izbore pre saslušanja u Kongresu specijalnog tužioca Roberta Mulera o navodnoj ruskoj umešanosti tokom izbora u SAD 2016. godine. „Ne postoje dokazi koji potvrđuju da je… »

"Vreme je da Muler odbaci misterije kaže američkoj javnosti na čemu je – direktno"

B92 24.07.2019
Vašington -- Izveštaj bivšeg specijalnog savetnika Roberta Mulera o ruskom uplitanju u američke predsedničke izbore 2016, prema oceni medija, promeniće javno mnjenje. Republikanci taj izveštaj nazivaju jednostranim, dok za demokrate predstavlja… »

RSE: Mulerovo svedočenje može biti ključno za promenu javnog mnjenja

Danas 24.07.2019
Izveštaj bivšeg specijalnog savetnika Roberta Mulera o ruskom uplitanju u američke predsedničke izbore 2016. republikanci nazivaju jednostranim, dok za demokrate predstavlja mogućnost za opoziv Donalda Trampa, prenosi Radio slobodna Evropa (RSE)… »

Šef FBI: Rusi i dalje pokušavaju da utiču na američke izbore

Politika 24.07.2019
VAŠINGTON - Rusija i dalje predstavlja pretnju za američke izbore, upozorio je direktor američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Kristofer Rej, manje od godinu i po dana od sledećih predsedničkih izbora u SAD. „Rusi su apsolutno rešeni da… »

Mulerovo svjedočenje pred Kongresom

Slobodna Evropa 24.07.2019
Bivši specijalni savjetnik Robert Muler (Mueller) svjedočit će u srijedu pred dva kongresna odbora na Kaptol Hilu, u svom prvom detaljnom izlaganju o nalazima opisanim u izvještaju o ruskom uplitanju u predsjedničke izbore 2016., kojeg republikanci… »

Šef FBI: Rusi i dalje pokušavaju da utiču na američke izbore

Danas 23.07.2019
Rusija i dalje predstavlja pretnju za američke izbore, upozorio je danas direktor američkog Federalnog istražnog biroa (FBI) Kristofer Rej, manje od godinu i po dana od sledećih predsedničkih izbora u SAD. „Rusi su apsolutno rešeni da pokušaju da… »

Vesti dana »