Повезане вести
Чарлс Џенкинс: Лазић је ‘крив’ што сам поново у Звезди, тешко ми је због Кузмића!
Хот спорт 24.07.2019
Од повратка у Црвену звезду Чарлс Џенкинс се није оглашавао, а сада је дао велики интервју у ком је објаснио свој повратак кући. Највећи кривац за то што је популарни ‘Ђенка’ по трећи пут потписао за Црвену звезду је капитен… »
Џенкинс: Са Звездом желим двоцифрен број трофеја
Мондо 24.07.2019
Американац причао о томе ко је имао највећи утицај да се поново врати међу црвено-беле, очекивањима, Огњену Кузмићу. Чарлс Џенкинс, Американац са српским пасошем, трећи пут се овог лета вратио у Црвену звезду. Каже да је знао… »
Ђенка, знаш шта треба да урадиш: Џенкинс за "Новости" о повратку у Звезду
Вечерње новости 23.07.2019
Од одласка у Химки са Лазићем сам причао о могућем повратку, стално ме је подсећао да жели да поново играмо заједно - каже љубимац "Делија" ПУСТИ пса да лута и пронаћи ће пут до куће. Том поруком је на друштвеним мрежама Чарлс… »
Вести дана »
Судије и тужиоци протестовали због политичких притисака: Најављене измене закона виде као удар на самосталност правосуђа
Сербиан Невс Медиа пре 6 сатијош 23 повезане
"Обараћемо руске авионе и дронове": Овакву претњу Путин није добио од почетка рата у Украјини
Мондо пре 5 сатијош 51 повезана
Пријава за легализацију траје 60 дана. Почиње сутра у 4 ујутру, ово је све што би грађани требало да знају
Ало пре 5 сатијош 34 повезане
Саинц: Норис је доказао да и добар момак може да буде шампион Формуле 1
Радио сто плус пре 3 сатајош 47 повезаних