Povezane vesti

NAPAO KARLEUŠU DA GA KOPIRA, pa dobio odgovor koji mu je začepio usta

Svet 24.07.2019
Stefan Đurić Rasta oštro je udario na pevačicu Jelenu Karleušu,jer želi dokaže da je diva iskopirala njega, a ne da je bilo obratno. “Ja nekog iskopirao? Ne bi se reklo! Doneo sam pravac, doneo sam fazon, doneo sam inovacije u svakom smislu“… »

Rasta verbalno napao Jelenu Karleušu, pa dobio ovakav odgovor (FOTO)

Vesti online 24.07.2019
Stefan Đurić Rasta smatra za sebe da poseduje kvalitete najvećih zvezda na Balkanu, ali i da je inovator, te tvrdi da on ne kopira nikoga. Ovoga puta na svom Instagram profilu spomenuo je Jelenu Karleušu za koju je tvrdio da ga je iskopirala… »

Rasta u klinču sa karleušom? "Poklonite se i učite!"

Mondo 24.07.2019
Reper odgovorio na pisanje medija da je kopirao pevačicu, oglasio se i njen menadžer. Stefan Đurić Rasta je na svom Instagram profilu objavio fotografiju na kojoj je uporedio svoj nastup s velikim platnom i projektorom iz Arene 2018. godine i nastup… »

Rasta osuo paljbu po jk, pa kad su poskakali njeni prijatelji... Nije mu bilo dobro! Podigla se ogromna prašina: Evo kako se…

Kurir 24.07.2019
Stefan Đurić Rasta oštro je udario na pevačicu Jelenu Karleušu, s namerom da dokaže da je diva iskopirala njega, a ne da je bilo obratno. "Ja nekog iskopirao? Ne bi se reklo! Doneo sam pravac, doneo sam fazon, doneo sam inovacije u svakom smislu"… »

Vesti dana »