Povezane vesti
Oglasio se Ognjen Kuzmić: Hvala svima od srca
Sputnik 24.07.2019
Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić uspešno se oporavlja nakon teške saobraćajne nesreće, a danas se prvi put obratio javnosti. Hvala svima od srca za brigu koju su iskazali od trenutka kada sam doživeo i preživeo tešku nesreću, poručio je Kuzmić putem… »
Prva izjava Kuzmića iz bolnice: Transparent Delija me je pogodio u srce! (foto)
Telegraf 24.07.2019
Ognjen Kuzmić je sve bolje kako dani prolaze i oporavak teče sjajno. Posle prve fotografije Ognjena Kuzmića nakon saobraćajne nesreće, i Crvena zvezda je objavila fotografiju igrača crveno-belih iz bolničke postelje, kao i njegovu prvu izjavu. Njemu je u… »
Prva fotografija Ognjena Kuzmića posle nesreće! Doktori u neverici: On je medicinsko čudo! (foto)
Telegraf 24.07.2019
Košarkaš crveno-belih oporavlja se neverovatnom brzinom. Ognjen Kuzmić se u potpunosti oporavlja od povreda koje je zadobio posle teške saobraćajne nesreće u blizini Banjaluke 14. jula. Za 10 dana, centar crveno-belih se probudio iz indukovane kome, imao… »
Vesti dana »
Kostreš (LSV): Vučićev kineski san postao košmar – ko garantuje pravo na život u Srbiji
Beta pre 5 minutajoš 34 povezane
Otkazan odlazak Džej Di Vensa na razgovore s Iranom u Švajcarskoj
Nedeljnik pre 1 satjoš 14 povezanih
Srbija gori: Danas do 33 stepena, a vidite nedelju! Sunce prži, a prete pljuskovi, oglasio se i RHMZ: Spremite se za velike promene
Blic pre 3 satajoš 16 povezanih
"Da to znam, ne bih bio fudbaler, nego vidovnjak..." Postao heroj Bosne, pa ga Barbarez stavio na klupu - njegove reči posle fijaska protiv Švajcarske odzvanjaju
Kurir pre 24 minutajoš 36 povezanih
MUP upozorava građane na novu fišing prevaru koja se širi putem aplikacije Mesindžer
RTV pre 40 minutajoš 14 povezanih