Povezane vesti

Na Gradini zaplenjena numizmatička kolekcija

Radio 021 24.07.2019
Na graničnom prelazu Gradina, carinici su, u saradnji sa policijom, otkrili veliku numizmatičku kolekciju. Kako se navodi u saopštenju Uprave carina, reč je o novčićima iz raznih perioda koje je jedan turski državljanin sakrio u duplo dno… »

Uspeh srpskih carinika: Sprečili šverc velike numizmatičke kolekcije

Večernje novosti 24.07.2019
Kolekcija je otkrivena na ulazu u Srbiju, a putnik se uputio ka Zapadnoj Evropi, zaključuje se u saopštenju. Na graničnom prelazu Gradina, carinici su, u saradnji sa policijom, otkrili veliku numizmatičku kolekciju čija će autentičnost i vrednost… »

Na Gradini otkrivena numizmatička kolekcija

RTV 24.07.2019
GRADINA - Na graničnom prelazu Gradina, carinici su, u saradnji sa policijom, otkrili veliku numizmatičku kolekciju čija će autentičnost i vrednost biti naknadno utvrđena. Kako se navodi u saopštenju Uprave carina, reč je o paketićima ispunjenim… »

Veliki ulov carinika: Na graničnom prelazu Gradina otkrivena velika numizmatička kolekcija

Blic 24.07.2019
Carinici su u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Gradina upravo otkrili veliku numizmatičku kolekciju čija će autentičnost, pa samim tim i vrednost, biti naknadno utvrđena. Reč je o 20 paketića ispunjenih novčićima iz raznih perioda koje… »

Na Gradini otkrivena numizmatička kolekcija

Dnevnik 24.07.2019
BEOGRAD: Na graničnom prelazu Gradina, carinici su, u saradnji sa policijom, otkrili veliku numizmatičku kolekciju čija će autentičnost i vrednost biti naknadno utvrđena. Kako se navodi u saopštenju Uprave carina, reč je o paketićima ispunjenim… »

Kakva zaplena srpskih carinika na Gradini: Turčin u duplom dnu kutije krio veliku kolekciju novčića, utvrđuje se vrednost i…

Kurir 24.07.2019
Carinici su u saradnji sa policijom na graničnom prelazu Gradina danas otkrili veliku numizmatičku kolekciju čija će autentičnost, pa samim tim i vrednost biti naknadno utvrđena. Reč je o 20 paketića ispunjenih novčićima iz raznih perioda koje… »

Vesti dana »