Повезане вести
Једно "да" даје шансу за нови живот
РТС 25.07.2019
Од почетка године 11 породица дало сагласност за транспантацију, спасено је 27 живота. Међутим, и даље је недовољно донора. Професор Светозар Путник каже за РТС да закон сам по себи не може донети резултат у неком краћем… »
Од почетка године 11 донора, спасено 27 живота
Дневник 25.07.2019
БЕОГРАД: Од почетка године 11 породица дало је сагласност да се узму органи након смрти њихових најмилијих и захваљујући томе спасено је 27 живота, а само у последњим месец дана била су три донора. У Србији на трансплантацију… »
Како смо забављали Тита (27): На „Галебу“ 453 дана
Вести онлине 25.07.2019
Александар – Лека Константиновић, провео је тридесет две године код председника Тита као кинооператер, практично од првих дана после рата па до краја председниковог живота. О тим данима и времену проведеном на тој дужности, Лека… »
Вести дана »
Пет сати након разговора с Путином, Зеленском је зазвонио телефон: Володимире...
Б92 пре 7 минутајош 25 повезаних
Анђа у сузама постаје своја на своме: Мислила сам умрећу, а нећу доживети ово! Муж ми је умро, деца у иностранству, напокон ћу да легализујем кућу
Курир пре 21 минутајош 19 повезаних
Пронађена два тела у стану у Никшићу; Огласила се полиција: Двоструко убиство; Потрага за убицом у току
Б92 пре 46 минутајош 17 повезаних