Povezane vesti
Tuga do neba u đurđevu, nema ko nije zaplakao za nastradalim sestrama vidom i dobrilom Roditelji neutešni: Deco moja gde…
Kurir 25.07.2019
Deco moja gde ćete, nije to vaša kuća. Ne, nemojte, tu je mesto meni i tati, a ne vama – jaukala je na sav glas neutešna majka Ružica, dok su u grobnice spuštali bele sanduke sestara Vide (21) i Dobrile (27) Milić iz Đurđeva, koje su nastradale… »
Tragična smrt dve sestre kod kaća majka grca u suzama: Umesto njih sa putovanja, stigla nam je najstrašnija vest, ostali smo…
Večernje novosti 25.07.2019
Ruža i Boro Milić iz Đurđeva, nadomak Žablja, u jednom trenu su ostali bez dve ćerke. Po sletanju u Beograd iz Egipta javile da ne brinemo. Čekali smo ih na ručku kad je stigla strašna vest. STRAHOVALA sam kako će na toliki put, čak u Egipat na… »
Danas me čeka najteži dan u životu, odlaziš... Zauvek: Potresni oproštaj dečka Bože na Fejsbuku od Vide koja je sa…
Kurir 25.07.2019
Danas me čeka najteži dan u životu. Odlaziš. Zauvek. Bez poslednjeg pozdrava, bez poslednjeg zagrljaja, bez poslednjeg poljupca. Sa tobom odlazi i deo mene - reči su kojima se Boža Lišić na Fejsbuku javno oprostio od svoje devojke Vide Milić… »
Kuća Milica zavijena u crno, roditelji poginulih sestara iz đurđeva kukaju na sav glas: Deco moja, toliki put pređoste i…
Kurir 25.07.2019
Ružica i Bora Milić, roditelji nastradalih Vide (21) i Dobrile (27), kukali su juče na sav glas i govorili da ne mogu da se pomire s tim da su zauvek izgubili ćerke. Deco moja, toliki put pređoste i nastradaste mi ispred kuće. Šta ćemo mi bez vas… »
Vesti dana »
Novosadski studenti od sutra trče štafetu do Beograda, u sredu kreću i biciklisti
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
"Srpska lista osvojila 10 od 1o mogućih mandata": Oglasio se Vučić nakon izbora na KiM: Neverovatni rezultati (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
U Subotici organizovan skup povodom 100 dana od tragedije u Novom Sadu (VIDEO)
Danas pre 2 satajoš 1 povezana
Tramp najavljuje čišćenje: Imam mandat američkog naroda da eliminišem rasipanje novca vladinih agencija
Blic pre 1 satjoš 1 povezana
Kragujevački studenti u blokadi objavili vodič, plan i pravilnik za protest „Srenimo se na Sretenje”
Danas pre 2 satajoš 1 povezana