Povezane vesti
Čekaj nas na lepšem mestu (foto)
Večernje novosti 25.07.2019
Mis Srbije i Evrope Dijana Milojković sahranjena je u porodičnoj grobnici u rodnoj Ćupriji. SRPSKA mis za 2009. i najlepša devojka Evrope 2014. Dijana Milojković, koja je 22. jula preminula u 33. godini, nakon višegodišnje borbe sa rakom… »
Samo dve reči na vencu! Evo šta je napisala Aleksandra Prijović na lenti od cveća! Niko nije znao koliko joj je značila…
Kurir 25.07.2019
Dijana Milojković, srpska misica i Mis Evrope 2014. godine je u ponedeljak izgubila bitku s rakom u 32. godini. Njena sahrana je zakazana za danas u 14 sati na groblju u Ćupriji. Među mnogim ožalošćenima koji su došli da isprate Dijanu došli su i… »
Dijana se borila kao lavica, ali je bolest bila jača: Na kovčegu preminule misice urezan je hrišćanski simbol! (foto)
Kurir 25.07.2019
Misica Dijane Milojković sahranjena je danas na groblju u Ćupriji. Groblje je prepuno venaca, cveća i sveća, a jedan detalj nije mogao da prođen neopaženo. Naime, na sanduku su izrezbarena ruža, a ovaj simbol ima mnogo značenja. Ruža predstavlja… »
Radi Manojlović pozlilo na dijaninoj sahrani: Pevačicu polivali vodom, Prijovićeva sve vreme bila uz nju! Slomljena!
Kurir 25.07.2019
Dijana Milojković sahranjena je na groblju u Ćupriji, a Rada Manojlović i Aleksandra Prijović ispratile su je na večni počinak. U jednom trenutku, Radi Manojlović je bilo loše i pozlilo joj je, a njena koleginica odmah joj je pritekla u pomoć… »
Posle govora brata Dušana niko nije mogao da zaustavi suze: Ti si bila moj stariji brat, princeza, tatina ćerka, majkino…
Kurir 25.07.2019
Brat preminule misice Dijane Milojković Dušan oprostio se od voljene sestre. Njegov glas podrhtavao je dok se opraštao od Dijane. "Ti si bila moj stariji brat, prijatelj, oslonac, podrška, moja ljubav, moja princeza, moja devojčica najlepša… »
Ćuprija u suzama: Sahranjena misica Dijana (foto)
Mondo 25.07.2019
Srpska misica, koja je preminula nakon duge, hrabre borbe sa karcinomom, sahranjena je u četvrtak. Dijana Milojković, nekadašnja Mis Evrope koja je ove nedelje preminula nakon borbe sa rakom, sahranjena je u Ćupriji. Dijana (32) je godinama bolovala… »
Dijana se borila kao kraljica! Sahrana danas u 14 časova na gradskom groblju u Ćupriji (foto)
Kurir 25.07.2019
Posle pet godina duge i teške borbe sa rakom grlića materice, Dijana Milojković preminula je u ponedeljak u 32. godini. Bivša misica Evrope ostavila je iza sebe neutešnu porodicu i mnogobrojne prijatelje. Dijana će biti sahranjena danas u 14 časova… »
Vesti dana »
Negativan rekord: Đokoviću se nikada nije dogodio kiks kao u Brizbejnu
Danas pre 1 satjoš 30 povezanih
Krivične prijave protiv medija koji su objavili podatke iz pasoša studenata
Radio 021 pre 1 satjoš 14 povezanih
Đoković saznao potencijalnog rivala - nepoznanica koja osvaja teniski svet
B92 pre 3 satajoš 28 povezanih