Povezane vesti

Hajdin zvanično u Voždovcu: Ovo je sredina za mene

Hajdin zvanično u Voždovcu: Ovo je sredina za mene

Mozzart sport 25.07.2019
Pozajmljeni fudbaler Crvene zvezde debitovaće u subotu za Zmajeve. Ono što je bilo najavljeno, sada je dobilo zvanični oblik. Levi bek Crvene zvezde Stefan Hajdin igraće narednih godinu dana za Voždovac kao pozajmljeni fudbaler srpskog šampiona. On… »
Zvanično - Hajdin "zmaj"

Zvanično - Hajdin "zmaj"

Sportske.net 25.07.2019
Fudbalski klubovi Crvena zvezda i Voždovac postigli su danas dogovor po kojem će Stefan Hajdin narednih godinu dana provesti na pozajmici medju "zmajevima". Fudbalski klubovi Crvena zvezda i Voždovac postigli su danas dogovor po kojem će Stefan Hajdin… »
Hajdin po dolasku iz Zvezde: Voždovac je zdrava priča

Hajdin po dolasku iz Zvezde: Voždovac je zdrava priča

Mondo 25.07.2019
"Na prvom mestu volim da za saradnike imam dobre ljude i da budem deo zdrave i poštene priče, a to će u Voždovcu biti slučaj", kaže levi bek koji je među "zmajeve" došao na jednogodišnju pozajmicu. Foto: MN Press Igrački kadar Voždovca… »
Hajdin sleteo na ‘krov’: Voždovac je idealna fudbalska sredina za mene!

Hajdin sleteo na ‘krov’: Voždovac je idealna fudbalska sredina za mene!

Hot sport 25.07.2019
Crvena Zvezda i Voždovac su finalizovali dogovor o kojem se pričalo proteklih dana, te je Stefan Hajdin pristigao na jednogodišnju pozajmicu među Zmajeve. Hajdin je na samom početku razgovora za klupski sajt Voždovca istakao da je srećan što će… »
Hajdin po prelasku iz Zvezde u Voždovac: Volim da za saradnike imam dobre ljude i da budem deo zdrave i poštene priče

Hajdin po prelasku iz Zvezde u Voždovac: Volim da za saradnike imam dobre ljude i da budem deo zdrave i poštene priče

Sportski žurnal 25.07.2019
Levi bek ističe da nema sumnju da će Zmajevi ove sezone biti konkurenti za sam vrh tabele. Crvena zvezda i Voždovac su finalizovali dogovor o kojem se pričalo proteklih dana, te je Stefan Hajdin pristigao na jednogodišnju pozajmicu među Zmajeve… »

Vesti dana »