Povezane vesti

"Moja devojčica najlepša, najvoljenija..." Oproštajni govor Dijaninog brata kida dušu (foto)

"Moja devojčica najlepša, najvoljenija..." Oproštajni govor Dijaninog brata kida dušu (foto)

Telegraf 25.07.2019
- Počivaj u miru, anđele naš, neka ti je večna slava - jedva je na kraju izgovorio misicin brat. Dijana Milojković sahranjena je danas, u četvrtak 25. jula u rodnoj Ćupriji. Pre nego što je kovčeg spušten u porodičnu grobnicu, njen brat Dušan održao je… »
"Ponosni smo na tebe.: Mama, tata i ja" Brat Dijane Milojković se obratio pismom, tuga zavladala grobljem

"Ponosni smo na tebe.: Mama, tata i ja" Brat Dijane Milojković se obratio pismom, tuga zavladala grobljem

Blic 25.07.2019
Misica Dijana Milojković, koja je uz sve moguće napore pokušala da pobedi opaku bolest biće sahranjena danas na groblju u Ćupriji. Prijatelji, članovi porodice, poštovaoci lika i dela preminule misice hodaju u tišini i na večni počinak šalju svoju… »
Počivaj u miru, anđele: Sahranjena Dijana Milojković

Počivaj u miru, anđele: Sahranjena Dijana Milojković

Blic 25.07.2019
Dijana Milojković sahranjena je danas na groblju u Ćupriji. Brat Dušan oprostio se od voljene sestre potresnim pismom, zbog kojeg su svi počeli da plaču, a Radi Manojlović pozlilo je nakon nekoliko trenutaka. Porodica, prijatelji, komšije i svi oni koji… »

Vesti dana »