Повезане вести

Ђоковић због умора одустао од Роџерс купа

Политика 26.07.2019
МОНТРЕАЛ – Први тенисер света Новак Ђоковић због умора одустао је од учешћа на Роџерс купу у Монтреалу. Ђоковић је после освајање титуле на Вимблдону одлучио да прескочи наступ на Мастерсу који је освајао четири пута, преноси… »
Ђоковић (очекивано) прескаче канадски мастерс

Ђоковић (очекивано) прескаче канадски мастерс

Моззарт спорт 26.07.2019
Роџерс куп ове године (5-11. август) без четвороструког шампиона, као и Дел Потра. Канадски мастерс, који се ове године игра од 5. до 11. августа у Монтреалу неће имати част да угости најбољег тенисера на свету. Новак Ђоковић… »
Роџерс куп: Повукао се Новак Ђоковић

Роџерс куп: Повукао се Новак Ђоковић

Хот спорт 26.07.2019
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић објавио је данас да неће учествовати на предстојећем Роџерс купу у Канади како би се што више одморио пред почетак сезоне на тврдој подлози. – Жао ми је што морам да објавим да сам одлучио да… »
Тенис: Ђоковић отказао Монтреал

Тенис: Ђоковић отказао Монтреал

Ал Јазеера 26.07.2019
Ђоковић је прије 12 дана освојио Вимбледон свладавши у финалу Швицарца Рогера Федерера након пет сати игре. Први тенисер свијета, Новак Ђоковић, тенисер из Србије, отказао је наступ на овогодишњем АТП турниру из серије "мастерс… »
Ђоковић се повукао са Роџерс купа

Ђоковић се повукао са Роџерс купа

Бета 26.07.2019
Најбољи тенисер света Новак Дјоковић објавио је данас да неће учествовати на предстојећем Роџерс купу у Канади како би се што више одморио пред почетак сезоне на тврдој подлози. "Жао ми је што морам да објавим да сам одлучио да… »
"Ма, најгори: Сам!" Кирјос не признаје грешку, ево његовог надменог одговора након прецртавања Новаковог имена са мајице

"Ма, најгори: Сам!" Кирјос не признаје грешку, ево његовог надменог одговора након прецртавања Новаковог имена са мајице

Спортал блиц 26.07.2019
Ник Кирјос је одреаговао ироничним коментаром на осуду свог потеза везаног за Новака Ђоковића. Кирјос није могао да прећути када је видео критике на његов рачун после "инцидента" у Вашингтону: Тада је Аустралијанац, подсећамо… »

Дневник 26.07.2019
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић неће играти на Роџерс купу у Монтреалу због умора, јавила је Радио телевизија Србије. Ђоковић је одлучио да прескочи мастерс у канадском граду након исцрпљујућег наступа на Вимблдону, како… »
Изненадна одлука: Новак Ђоковић се повукао са турнира на ком се осећа као куће! Један разлог ће вас забринути, а други…

Изненадна одлука: Новак Ђоковић се повукао са турнира на ком се осећа као куће! Један разлог ће вас забринути, а други…

Спортал блиц 26.07.2019
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић одлучио је да прескочи турнир на коме је током каријере имао много успеха. Ђоковић неће играти на Роџерс купу, на ком је тријумфовао четири пута, због умора који осећа након освајања… »
Ђоковић не игра на мастерсу у Канади

Ђоковић не игра на мастерсу у Канади

Мондо 26.07.2019
Најбољи тенисер света одустао је од наступа на Роџерс купу како би се одморио и што боље припремио за наставак сезоне. Новак Ђоковић ове сезоне неће играти у Канади. Најбољи тенисер света саопштио је организаторима мастерса… »
Ђоковић пропушта Роџерс куп

Ђоковић пропушта Роџерс куп

Вечерње новости 25.07.2019
Српски ас је одлучио да себи пружи мало више одмора после освојеног Вимблдона. Организатори Роџерс купа остали су ускраћени за два велика имена из тениског врха. Најпре Хуан Мартин дел Потро, потом и Новак Ђоковић - обојица су… »

Вести дана »