Povezane vesti

Šćekić besan posle velšana: "Igrači Konahsa nisu želeli da igraju fudbal, već da biju"

Šćekić besan posle velšana: "Igrači Konahsa nisu želeli da igraju fudbal, već da biju"

Sportal blic 26.07.2019
Fudbaleri Partizana vratili su se u Beograd nakon prvog meča drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Konahs Keja sa minimalnom prednošću. Navijači crno-belih odahnuli su u 61. minutu teškog meča protiv Velških Nomada, kada je Aleksandar… »
Trener Konasa: Golman Partizana zaslužio crveni, bili ste bezopasniji od Kilmarnoka (video)

Trener Konasa: Golman Partizana zaslužio crveni, bili ste bezopasniji od Kilmarnoka (video)

Hot sport 26.07.2019
Partizan je slavio minimalcem, a posle meča nijedan trener nije govorio o samoj utakmici. Savo Milošević je zamerio najiskusnijim igračima Partizana koji su umesto spuštanja tenzija poklekli pritiscima, dok je golman Vladimir Stojković imao i… »
"Mi smo pravi muškarci, mi to ne radimo" i: trener Nomada besan posle meča sa Partizanom

"Mi smo pravi muškarci, mi to ne radimo" i: trener Nomada besan posle meča sa Partizanom

Sportal blic 25.07.2019
Endru Morison, trener Konahs Kej Nomada koji su izgubili od Partizana u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, bio je besan posle duela sa Beograđanima. Nije bio besan zbog rezultata, niti zbog nastupa tima, već zbog insinuacija da njegovi igrači ne… »

Vesti dana »