Povezane vesti

Šćekić besan posle velšana: "Igrači Konahsa nisu želeli da igraju fudbal, već da biju"

Šćekić besan posle velšana: "Igrači Konahsa nisu želeli da igraju fudbal, već da biju"

Sportal blic 26.07.2019
Fudbaleri Partizana vratili su se u Beograd nakon prvog meča drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Konahs Keja sa minimalnom prednošću. Navijači crno-belih odahnuli su u 61. minutu teškog meča protiv Velških Nomada, kada je Aleksandar Šćekić iz… »
Trener Konasa: Golman Partizana zaslužio crveni, bili ste bezopasniji od Kilmarnoka (video)

Trener Konasa: Golman Partizana zaslužio crveni, bili ste bezopasniji od Kilmarnoka (video)

Hot sport 26.07.2019
Partizan je slavio minimalcem, a posle meča nijedan trener nije govorio o samoj utakmici. Savo Milošević je zamerio najiskusnijim igračima Partizana koji su umesto spuštanja tenzija poklekli pritiscima, dok je golman Vladimir Stojković imao i incident sa… »
"Mi smo pravi muškarci, mi to ne radimo" i: trener Nomada besan posle meča sa Partizanom

"Mi smo pravi muškarci, mi to ne radimo" i: trener Nomada besan posle meča sa Partizanom

Sportal blic 25.07.2019
Endru Morison, trener Konahs Kej Nomada koji su izgubili od Partizana u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, bio je besan posle duela sa Beograđanima. Nije bio besan zbog rezultata, niti zbog nastupa tima, već zbog insinuacija da njegovi igrači ne… »

Vesti dana »

Nakon hladnog jutra, tokom dana malo toplije, temperatura do 10 stepeni

Nakon hladnog jutra, tokom dana malo toplije, temperatura do 10 stepeni

Glas Zapadne Srbije pre 14 minutajoš 13 povezanih
Nekoliko GSP linija vozi izmenjenom trasom: Evo i koje

Nekoliko GSP linija vozi izmenjenom trasom: Evo i koje

Večernje novosti pre 29 minutajoš 8 povezanih
SpaceX kupio xAI i spojio Maskove kompanije

SpaceX kupio xAI i spojio Maskove kompanije

RTV pre 9 minutajoš 2 povezane
Ambulanta broj 1 od danas počinje sa radom

Ambulanta broj 1 od danas počinje sa radom