Povezane vesti

Neće milostinju: Srbi odbacili poziv Vujanovića

Večernje novosti 26.07.2019
Politički predstavnici Srba u Crnoj Gori odbacili poziv Filipa Vujanovića da uđu u Vladu. BIVŠI predsednik Crne Gore Filip Vujanović izjavio je da se oko pozicije Srba u Crnoj Gori pravi "velika graja", jer, kako ocenjuje, Srbi nisu ničim ugroženi… »

Crnogorci Srbima otimaju crkve, ali nude mesto u vladi: Bivši predsednik Filip Vujanović pojasnio krizu oko imovine SPC

Kurir 26.07.2019
Bivši predsednik Crne Gore Filip Vujanović rekao je da je najbolje da srpske stranke uđu u vladu kao i da će manastiri i crkve u Crnoj Gori nakon usvajanja Zakona o slobodi veroispovesti biti u vlasništvu države. On je rekao da ne zna da li je gro… »

Vujanović pozvao Srbe da uđu u Vladu i poručio: Niste ugroženi u Crnoj Gori

Vesti online 26.07.2019
Bivši predsednik Crne Gore Filip Vujanović navodi da Srbi nisu ničim ugroženi u Crnoj Gori, te da je to čista socijalna demagogija, prenosi RTCG. Filip Vujanović navodi da se očigledno pravi „velika graja oko pozicije Srba u Crnoj Gori, koja se… »

"Srpske crkve i manastiri biće crnogorski, a Srbi bolje da uđu u vladu"

B92 26.07.2019
Podgorica -- Bivši predsednik Crne Gore Filip Vujanović rekao da će srpske crkve i manastiri biti u vlasništvi države i da je najbolje da srpske stranke uđu u vladu. On je u emisiji Živa istina koja se emituje večeras, a čije izvode prenosi Radio… »

Vujanović: Srbi u Crnoj Gori nisu ugroženi, neka uđu u Vladu

Sputnik 26.07.2019
Bivši predsednik Crne Gore Filip Vujanović rekao je da Srbi nisu ni sa čim ugroženi u Crnoj Gori i da se, kako kaže — „očigledno pravi velika graja oko pozicije Srba u Crnoj Gori, koja se potpuno nerealno prikazuje“. Kako kaže Vujanović —… »

Vujanović: Srbi u Crnoj Gori nisu ugroženi, neka uđu u Vladu

RTS 26.07.2019
Bivši predsednik Crne Gore Filip Vujanović navodi da Srbi nisu ničim ugroženi u Crnoj Gori, te da je to čista socijalna demagogija, prenosi RTCG. Filip Vujanović navodi da se očigledno pravi "velika graja oko pozicije Srba u Crnoj Gori, koja se… »

Vujanović: Srbi u CG nisu ugroženi, neka uđu u Vladu

Mondo 26.07.2019
Gostujući u emisiji “Živa istina” bivši predsednik Crne Gore Filip Vujanović rekao da je najbolji model za pomirenje da srpske stranke uđu u crnogorsku Vladu. Vujanović je, na pitanje autora emisije Darka Šukovića “da li je tačno da se gro… »

Filip Vujanović: Crkve će biti državne

Politika 26.07.2019
„Nisu Srbi ničim ugroženi u Crnoj Gori, to je čista socijalna demagogija. Ja mislim da je najbolji model za pomirenje u Crnoj Gori da srpske stranke uđu u vladu”, smatra bivši crnogorski predsednik. PODGORICA - Bivši predsednik Crne Gore Filip… »

Vujanović: Srbi nisu ugroženi u Crnoj Gori, najbolje bi bilo da uđu u vladu

N1 Info 26.07.2019
Bivši predsednik Crne Gore Filip Vujanović rekao je da je najbolje da srpske stranke uđu u vladu kao i da će manastiri i crkve u Crnoj Gori nakon usvajanja Zakona o slobodi veroispovesti biti u vlasništvu države. On je u emisiji Živa istina koja se… »

Vesti dana »