Povezane vesti

Gledateljka napala LUNU u emisiji: Ti si preljubnica, JA BIH SE OBESILA da molim za ljubav!

Gledateljka napala LUNU u emisiji: Ti si preljubnica, JA BIH SE OBESILA da molim za ljubav!

Svet & Skandal 26.07.2019
Luna Đogani gostovala je u emisiji sa najboljim prijateljem iz rijalitija Savom Perovićem. Njoj je pušten snimak na kom plače zbog Slobe Radanovića dok je Sava teši, a ona je odmah prokomentarisala svoje suze. “Mene je blam! Dve godine niko se… »
"Nisam ga ja terala": Luna u emisiji otvorila dušu o Slobi, a onda se Marko uključio i uradio nešto neočekivano

"Nisam ga ja terala": Luna u emisiji otvorila dušu o Slobi, a onda se Marko uključio i uradio nešto neočekivano

Blic 26.07.2019
Luna Đogani, pobednica rijaliti programa "Zadruga 2", gostovala je sinoć na TV Pinku u emisiji "Narod pita" sa svojim bivšim cimerom, učesnikom pomenutog rijalitija Savom Perovićem. Koncept ove emisije je da se gledaoci uključuju uživo u program i… »
Nisam ga ja terala! Luna progovorila o vezi sa Slobom, pa joj Marko usred emisije poslao poruku! Zacrvenila se (video)

Nisam ga ja terala! Luna progovorila o vezi sa Slobom, pa joj Marko usred emisije poslao poruku! Zacrvenila se (video)

Kurir 26.07.2019
Luna Đogani prisetila se u emisiji "Narod pita" i svoje veze sa Slobodanom Slobom Radanovića. Naime, jedna gledateljka se javila i kritikovala buduću pevačicu zbog romanse sa tada oženjenim muškarcem, a onda je Luna odreagovala. "Ja sam bila na… »

Vesti dana »