Повезане вести

Исповест Николе Калинића: Помало ме је погодило изостављање са списка

Исповест Николе Калинића: Помало ме је погодило изостављање са списка

Моззарт спорт 26.07.2019
О актуелним спортским и друштвеним темама. Никола Калинић је момак који је у претходном периоду био доста у жижи јавности. Многи су га и погрешно схватили, интерпретирали, а недавно је изостављен са списка репрезентације за… »
Калинић: Боли ме што не идем у Кину, нисам „издајник“!

Калинић: Боли ме што не идем у Кину, нисам „издајник“!

Вести онлине 26.07.2019
Кошаркаш Србије и турског Фенербахчеа Никола Калинић за ББЦ на српском о изостављању са списка репрезентације, оном интервјуу о Косову, српском инату који треба да „брендирамо“, друштвеним мрежама, претњама, досади…… »
Калинић о изостављању са списка репрезентације: Помало ме погодило, као и сваког младог човека који жели да се такмичи

Калинић о изостављању са списка репрезентације: Помало ме погодило, као и сваког младог човека који жели да се такмичи

Вечерње новости 26.07.2019
Као једину замерку Ђорђевићу навео је то што га селектор није позвао пре објављивања списка, него тек после тога. Припреме кошаркашке репрезентације Србије за Светскопрвенство у Кини увелико трају. Ипак, на велико изненађење… »
Отворио душу: Никола Калинић проговорио о одлуци Салета Ђорђевића и шта му највише замера!

Отворио душу: Никола Калинић проговорио о одлуци Салета Ђорђевића и шта му највише замера!

Хот спорт 26.07.2019
‘Отписани’ српски кошаркаш Никола Калинић огласио се после одлуке селектора Александра Ђорђевића да га не позове на припреме за Мундобаскет ове године. Никола Калинић је у интервјуу за ‘ББЦ’ испричао како је реаговао после одлуке… »
“Најлакше је скренути пажњу на Калину издајника. Што би Ђинђић рекао, сви треба да радимо на себи…”: Калинић о изјавама о…

“Најлакше је скренути пажњу на Калину издајника. Што би Ђинђић рекао, сви треба да радимо на себи…”: Калинић о изјавама о…

Недељник 26.07.2019
Профимедиа Српски кошаркашки репрезентативци се спремају за Мундобаскет у Кини, а овог лета са њима нема Николе Калинића. Кошаркаш Фенербахчеа, односно његово изостављање са списка играча које је селектор Александар Ђорђевић… »
Калина проговорио о непозивању међу ''Орлове'', шта га је највише погодило?

Калина проговорио о непозивању међу ''Орлове'', шта га је највише погодило?

Спортске.нет 26.07.2019
Било је то велико изненађење за све, највише за њега самог, али страсти су се полако стишале. Како сада коментарише све што се десило? Репрезентација Србије припрема се на Копаонику, у сусрет предстојећем Светском првенству у… »
Никола Калинић отворио душу: Погодило ме је изостављање са списка! Селектору Ђорђевићу сам замерио једну ствар!

Никола Калинић отворио душу: Погодило ме је изостављање са списка! Селектору Ђорђевићу сам замерио једну ствар!

Курир 26.07.2019
Српски кошаркаш Никола Калинић потпуно отворено је говорио о одлуци селектора Александра Ђорђевића да га не уврсти на списак играча који се припремају за Мундобаскет у Кини. Одлука селектора Ђорђевића да се Калинић не нађе на… »
Интервју петком - Никола Калинић: „Малу сам цену платио за сатисфакцију коју имам"

Интервју петком - Никола Калинић: „Малу сам цену платио за сатисфакцију коју имам"

BBC News 26.07.2019
Трофејни српски кошаркаш за ББЦ говори о терену, политици, селектору Ђорђевићу, друштвеним мрежама и потреби да јасно и до краја изрази став. Репрезентација Србије спрема се за Светско првенство у Кини, а Никола Калинић, кошаркаш… »

Јужне вести 26.07.2019
ББЦ Никола Калинић у разговору за ББЦ Репрезентација Србије спрема се за Светско првенство у Кини, а Никола Калинић, кошаркаш турског Фенербахчеа за ког стручњаци тврде да је један од најбољих одбрамбених играча у Европи, није… »

Вести дана »