Повезане вести
Трамп љут на Макрона: Увешћемо порез на француско вино
BBC News 26.07.2019
Амерички председник ће можда одговорити на порез на дигиталне услуге Француске увођењем пореза на вино. Амерички председник Доналд Трамп оценио је да је увођење пореза на дигиталне услуге „глупост" колеге Емануела Макрона и… »
Трамп љут на Макрона: Увешћемо порез на француско вино
Јужне вести 26.07.2019
ББЦ „Увек сам говорио да је америчко вино боље од француског", написао је Трамп. Амерички председник Доналд Трамп оценио је да је увођење пореза на дигиталне услуге „глупост" колеге Емануела Макрона и запретио да ће опорезовати… »
Трамп запретио „блесавом“ Макрону и успут извређао један од поноса Француске
Спутник 26.07.2019
Председник САД Доналд Трамп запретио је „значајним реципрочним мерама“ према Француској због најављеног дигиталног пореза, уколико његова главна мета буду америчке технолошке компаније. Трамп је претњу упутио преко Твитера… »
Трамп: Увођење пореза на америчке технолошке фирме - глупост Макрона
Нови магазин 26.07.2019
Амерички председник Доналд Трамп оценио је данас увођење француског пореза на америчке технолошке гиганте, такозвани порез Гафа, као "глупост" француског председника Емануела Макрона и запретио да ће опорезовати француска вина… »
Трамп: Увођење пореза на америчке технолошке фирме "глупост Макрона"
Н1 Инфо 26.07.2019
Амерички председник Доналд Трамп оценио је увођење француског пореза на америчке технолошке гиганте, такозвани порез Гафа, као "глупост" француског председника Емануела Макрона и запретио да ће опорезовати француска вина… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 50 минутајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 4 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро