Повезане вести
Следећи пут нећу да дођем! Катарини Живковић пао мрак на очи! Гастоз напустио емисију због ње?! (Фото)
Курир 27.07.2019
Катарина Живковић усред једне емисије оштро се обратила водитељу и поручила му да идући пут кад неће долазити уколико Гастоз буде ту. Дупла круна "Парова" све време обасипао ју је комплиментима, а онда и претерао, због чега је… »
Каћи Живковић прекипело због гастоза, обратила се водитељу: "Следећи пут ме не зовите да дођем"
Блиц 27.07.2019
Певачица Катарина Живковић и некадашњи ријалити учесник Ненад Маринковић Гастоз гостовали су заједно у емисији, али је разговор пошао по злу. Наиме, Гастоз је све време упућивао комплименте Каћи приликом заједничког гостовања… »
Вести дана »
Вучић: Не могу да говорим ко ће купити руски удео у НИС-у док то не буде послато ОФАЦ-у
Бета пре 35 минутајош 40 повезаних
Ванредна седница Скупштине Србије, више законских предлога о судовима и тужилаштвима
РТС пре 29 минутајош 62 повезане
Брнабић: Представници Европског парламента ненајављеном посетом показали непоштовање према Србији
Телеграф пре 19 минутајош 15 повезаних
"Пробудили су ме у 3.15, звао сам је": Вучић се огласио због напада на Бекуту у Чачку
Мондо пре 1 сатјош 47 повезаних