Povezane vesti
Nije joj bilo dobro, pokidali su je na komade! Iskrena ispovest Nataše Bekvalac: Od ovoga mi se ledi krv u žilama! (video)
Kurir 27.07.2019
Nataša Bekvalac ipak je izašla pred brojnu publiku u Baru i napravila lom, iako se dan pre nije osećala dobro. Izgleda da je pevačici dobro došla pozitivna energija svih 10.000 fanova koji su se okupili na tamošnjem trgu samo da je vide i čuju. "Ja ne… »
"Saopštiću vam nešto od čega mi se ledi krv u žilama": Nataša Bekvalac ostavila javnost bez teksta objavom
Blic 27.07.2019
Nataša Bekvalac čitavog leta puni klubove i trgove u Crnoj Gori, a sinoć je tako bilo u Baru gde je pred više hiljada ljudi izvodila svoje hitove. Nataša je presrećna i prezadovoljna završila koncert i do ranih jutarnjih sati sumirala utiske. Nije krila… »
Vesti dana »

Kordon policije obezbeđuje batinaše ispred Državnog univerziteta u Novom Pazaru: Počelo okupljanje studenata i građana
Nova pre 21 minutajoš 50 povezanih

Vremenska prognoza: Srbija pred novim talasom kiše i zahlađenjem, mogući obilni pljuskovi
Serbian News Media pre 1 satjoš 29 povezanih

RSE: BIA počela nabavku „Cellebrite“kontroverznog softvera za nadzor još pre 10 godina
Nova pre 1 satjoš 2 povezane

Bajatović otkrio: Da li će nafta u Srbiji poskupeti i da li nas čeka nestašica?
Telegraf pre 1 satjoš 11 povezanih