Povezane vesti
Lenon gledao Pavlovića i družio se sa Grobarima u Velsu
Sportski žurnal 27.07.2019
Nil Lenon, trener Seltika, konačno je „obznanio” škotskim medijima razlog „špijunaže” u Velsu na meču Konahs kvej nomads – Partizan. – Bio sam u Rilu da gledam igrača. Samo sam radio svoj posao. Naravno da neću da otkrijem o kome se… »
Škotski mediji: Reprezentativca Srbije nazvali ‘kosovskim igračem’ i otkrili da je trener Seltika završio među…
Hot sport 27.07.2019
Škotski mediji dobro se zabavljaju pišući o poseti Nila Lenona Velsu, i gradu Rilu, gde je Partizan pre dva dana igrao protiv Konahs Kija u drugom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Oni su preneli da je Lenon u Rilu posmatrao uživo Strahinju… »
Promašili, totalno! Škotske novine proglasile reprezentativca Srbije "Kosovarom" /foto/
Sportal blic 27.07.2019
Činjenica da je trener slavnog Seltika, Nil Lenon, gledao prvi meč 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Konah's Ki Nomadsa i Partizana izazvala je priličnu pažnju u škotskim medijima, a i jednu priličnu grešku. Mnogi od njih su javili da je… »
Lenon: Bio sam u Rilu da gledam jednog igrača, a završio sam s navijačima Partizana
Mozzart sport 27.07.2019
Škoti bruje o interesovanju Seltika za Pavlovića. Bruji celo Ostrvo: Menadžer Seltika Nil Lenon bio je u Rilu da gleda Strahinju Pavlovića. Dobio je šef Kelta preporuke za mladog štopera Partizana, pa je išao lično da ga vidi. Potvrdio je i Lenon… »
Vesti dana »
Zatvoreni objekti Poreske uprave prihoda i Dunav osiguranja u Kosovskoj Mitrovici
RTS pre 25 minutajoš 20 povezanih
Predao se osumnjičeni za ubistvo u Inđiji: Sumnja se da je on žrtvi zadao smrtonosnu povredu (foto)
Blic pre 25 minutajoš 18 povezanih
Studenti Vazduhoplovne akademije uputili otvoreno pismo ministarki prosvete, imaju četiri zahteva
Nova ekonomija pre 29 minutajoš 15 povezanih