Повезане вести
Ленон гледао Павловића и дружио се са Гробарима у Велсу
Спортски журнал 27.07.2019
Нил Ленон, тренер Селтика, коначно је „обзнанио” шкотским медијима разлог „шпијунаже” у Велсу на мечу Конахс квеј номадс – Партизан. – Био сам у Рилу да гледам играча. Само сам радио свој посао. Наравно да нећу да откријем о коме… »
Шкотски медији: Репрезентативца Србије назвали ‘косовским играчем’ и открили да је тренер Селтика завршио међу Гробарима у…
Хот спорт 27.07.2019
Шкотски медији добро се забављају пишући о посети Нила Ленона Велсу, и граду Рилу, где је Партизан пре два дана играо против Конахс Кија у другом колу квалификација за Лигу Европе. Они су пренели да је Ленон у Рилу посматрао… »
Промашили, тотално! Шкотске новине прогласиле репрезентативца Србије "Косоваром" /фото/
Спортал блиц 27.07.2019
Чињеница да је тренер славног Селтика, Нил Ленон, гледао први меч 2. кола квалификација за Лигу Европе између Конах'с Ки Номадса и Партизана изазвала је приличну пажњу у шкотским медијима, а и једну приличну грешку. Многи од… »
Ленон: Био сам у Рилу да гледам једног играча, а завршио сам с навијачима Партизана
Моззарт спорт 27.07.2019
Шкоти брује о интересовању Селтика за Павловића. Бруји цело Острво: Менаџер Селтика Нил Ленон био је у Рилу да гледа Страхињу Павловића. Добио је шеф Келта препоруке за младог штопера Партизана, па је ишао лично да га види… »
Вести дана »
Завршена конститутивна седница СО Кула - председник из редова СНС изабран из два пута, уз тензије
Бета пре 3 сатајош 43 повезане
Мићин: Решење за споменик бирали стручњаци, аутори људи са озбиљним биографијама
РТВ пре 3 сатајош 22 повезане