Povezane vesti

Na protestu "Jedan od pet miliona" obeleženo "sedam godina od smrti demokratije" u Srbiji

Na protestu "Jedan od pet miliona" obeleženo "sedam godina od smrti demokratije" u Srbiji

Radio 021 27.07.2019
Protest "Jedan od pet miliona" završen je ispred zgrade Predsedništva u Beogradu porukom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da će sam učestvovati na predstojećim izborima ukoliko ne omogući fer uslove. Ispred Predsedništva su doneti džakovi sa… »
Učesnici protesta poručili Vučiću: Sam ćeš na izbore ako ne bude fer uslova

Učesnici protesta poručili Vučiću: Sam ćeš na izbore ako ne bude fer uslova

N1 Info 27.07.2019
Protest Jedan od pet miliona završen je ispred zgrade Predsedništva u Beogradu porukom predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću da će sam učestvovati na predstojećim izborima ukoliko ne omogući fer uslove. Izvor: N1 Ispred Predsedništva su doneti džakovi sa… »
Jedan od pet miliona u Beogradu: Vučiću moraćeš sam na izbore ako uslovi nisu fer

Jedan od pet miliona u Beogradu: Vučiću moraćeš sam na izbore ako uslovi nisu fer

Beta 27.07.2019
Učesnici protesta Jedan od pet miliona obeležili su večeras u Beogradu sedam godina vlasti Aleksandra Vučića i "propadanja Srbije", uz poruku da će morati sam na izbore ako ne omogući da se održe u fer uslovima. Organizatori su, ispred zgrade… »
Eleković (Nova stranka): Srbija je okupirana sedam godina, naše je da je oslobodimo

Eleković (Nova stranka): Srbija je okupirana sedam godina, naše je da je oslobodimo

Beta 27.07.2019
Predsednik Foruma mladih Nove stranke Uroš Eleković poručio je danas na protestu Jedan od pet miliona u Beogradu, da je Srbija već sedam godina okupirana, posvadjana sa svim komšijama, zemlja u kojoj su uništeni mladost i porodice i zarobljena sloboda… »
Počeo 34. protest Jedan od pet miliona u Beogradu

Počeo 34. protest Jedan od pet miliona u Beogradu

Beta video 27.07.2019
BEOGRAD - Učesnici protesta ``Jedan od pet miliona``, koji je večeras počeo u centru Beograda, kako je saopštio organizator obeležiće sedam godina ``od kada je preminula`` demokratija u Srbiji jer je toliko Aleksandar Vučić na vlasti ``vešto menjajući… »

Vesti dana »