Povezane vesti

Poruka sa marakane stigla i do porodice Mihajlović: Sinišina ćerka emotivno reagovala posle gesta fudbalera Radničkog…

Poruka sa marakane stigla i do porodice Mihajlović: Sinišina ćerka emotivno reagovala posle gesta fudbalera Radničkog…

Sportal blic 28.07.2019
Stefan Đorđević oduševio je u subotu uveče kada je nakon derbija kola Superlige protiv Crvene zvezde poslao poruku podrške Siniši Mihajloviću, a dan kasnije dobio je i odgovor. Bek Nišlija je fotografiju sa pomenutom majicom okačio na društvenu… »
Gest kom je aplaudirala marakana: Fudbaler Radničkog sa slikom Siniše Mihajovića napustio naš najveći stadion (foto)

Gest kom je aplaudirala marakana: Fudbaler Radničkog sa slikom Siniše Mihajovića napustio naš najveći stadion (foto)

Hot sport 28.07.2019
Fudbaleri Radničkog poraženi su na stadionu ‘Rajko Mitić od Crvene zvezde rezultatom 2:0. Nakon meča veliko srce pokazao je levi bek Nišlija Stefan Đorđević ‘Đoša’. Nakon meča poslao je jasnu poruku koja će se čuti sve do Italije… »
Milojević zadovoljan, ali ne i presrećan "u: jednoj ovakvoj utakmici u sastavu sam morao da imam Pankova, Kanjasa i Degeneka"

Milojević zadovoljan, ali ne i presrećan "u: jednoj ovakvoj utakmici u sastavu sam morao da imam Pankova, Kanjasa i Degeneka"

Sportal blic 27.07.2019
Crvena zvezda je na stadionu "Rajko Mitić" porazila Radnički iz Niša rezultatom 2:0, a strateg Vladan Milojević nije bio preterano zadovoljan posle trijumfa. Razlog tome nije bila loša igra njegovih izabranika, već ritam utakmica koji je nametnuo… »
Izvanredan gest na marakani: Bek Radničkog posle derbija sa Zvezdom skinuo dres, ispod je bila fotografija i fenomenalna…

Izvanredan gest na marakani: Bek Radničkog posle derbija sa Zvezdom skinuo dres, ispod je bila fotografija i fenomenalna…

Sportal blic 27.07.2019
Crvena zvezda porazila je Radnički iz Niša sa 2:0 u derbiju drugog kola Superlige Srbije, a nakon poslednjeg sudijskog zvižduka sjajnim gestom istakao se defanzivac gostiju. Stefan Đorđević je tokom utakmice ispod dres nosio majicu sa likom Siniše… »
Krunić posle zvezde: "Teško je preokrenuti protiv njih, žao mi je što nismo iskoristili neku od prilika"

Krunić posle zvezde: "Teško je preokrenuti protiv njih, žao mi je što nismo iskoristili neku od prilika"

Sportal blic 27.07.2019
Nišlije su u drugom kolu Superlige pretrpele prvi poraz u takmičenju, od Crvene zvezde rezultatom 2:0. Simo Krunić nije imao puno razloga za zadovoljstvo, jedino zbog čega mu izrazito nije bilo drago jeste što njegovi izabranici nisu uspeli da… »
Budi se "gol mašina": Dobro je što je Pavkov još Zvezdin, napadač lepim udarcem matirao Petkovića i nastavio golgetersku…

Budi se "gol mašina": Dobro je što je Pavkov još Zvezdin, napadač lepim udarcem matirao Petkovića i nastavio golgetersku…

Sportal blic 27.07.2019
Posle pogotka protiv Helsinkija, Milan Pavkov se upisao među strelce i u Superligi. Jedan od najboljih Zvezdinih igrača prošle sezone u finišu prvog poluvremena duela crveno-belih i Radničkog iz Niša doneo je prednost svom timu. I to u veoma… »

Vesti dana »