Povezane vesti
Atletika: Asmir Kolašinac izborio normu za SP
Hot sport 28.07.2019
Srpski atletičar, Asmir Kolašinac, treći je takmičar koji će predstavljati našu zemlju na Svetskom prvenstvu koje će biti održano u Dohi od 27.septembra do 06.oktobra. Asmir je na Mitingu u Zenici bacio kuglu 20.88m i time prebacio preko norme… »
Bravo legendo: Asmir Kolašinac izborio normu za SVetsko prvenstvo!
Sportal blic 27.07.2019
Srpski atletičar Asmir Kolašinac, treći je takmičar koji će predstavljati našu zemlju na Svetskom prvenstvu koje će biti održano u Dohi od 27. septembra do 6. oktobra. Asmir je na Mitingu u Zenici bacio kuglu 20,88 metara i time prebacio preko… »
Kolašinac izborio SP
Večernje novosti 27.07.2019
Na mitingu u Zenici bacio kuglu 20,88 metara i time prebacio preko norme koja iznosi 20,70. ASMIR Kolašinac je na mitingu u Zenici bacio kuglu 20,88 metara i tako ispunio normu za SP od 27. septembra do 6. oktobra u Dohi (Katar). - Srećan sam što sam… »
Vesti dana »

Novinarima pušteni snimci iz LRAD uređaja: Kako zvuče glasovna upozorenja policije? (VIDEO)
Euronews pre 1 satjoš 32 povezane

Protest dela prosvetnih radnika u Beogradu: Okupili se ispred Ministarstva prosvete, policija obezbeđivala skup
Kurir pre 1 satjoš 22 povezane

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 12 povezanih

Sale Ilić neutešan: „Oprostio sam se pre 20-ak dana, tada je bilo jasno šta će se desiti!“
Hot sport pre 32 minutajoš 42 povezane